Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

9 minnesvärda ögonblick från Met-galan 2019

07 maj, 2019 
AvAnaïs González Cruz
Guld i överflöd, magiska klänningar och multipla klädbyten. Det här kommer vi garanterat att minnas från Met-galan 2019!
Annons

I natt gick Met-galan av stapeln i New York och i år var det temat camp som gällde för gästerna.

Stort, extremt, överdrivet och helt fantastiskt – här är de 9 mest minnesvärda ögonblicken från Met-galan 2019!

1. Lady Gagas klädbyten på röda mattan

Årets tema var som gjort för popundret Lady Gaga. På röda mattan förvandlade hon sin rosa kreation till inte en, inte två, utan TRE helt nya outfits!

2. Billy Porters storslagna entré

Billy Porter tog definitivt hem priset för kvällens mest storslagna entré. Artisten bars in på röda mattan av sex barbröstade män, klädd i en guldkreation med vingar från topp till tå. Precis vad vi behöver på en gala utan Rihanna!

3. Céline Dions omtalade outfit

Céline Dions tolkning av camp fick verkligen nätet att snacka. På Twitter har sångerskans outfit liknats vid såväl maskrosfrön som färskpasta och Hela i filmen Thor.

Annons

4. Harry Styles statement-look

Galavärden Harry Styles utmanade synen på manligt och kvinnligt med en skir outfit från Gucci och ett pärlörhänge i ena öret. Om fansen gillade det? Jajamen!

5. Jared Letos halshuggna accessoar

Även Jared Leto klädde sig i Gucci kvällen till ära, men det var inte allt han bar. Skådespelaren och artisten hade även tagit med sig en replika av sitt eget huvud, en minst sagt uppseendeväckande accessoar!

6. Kristallkronan Katy Perry

Artisten Katy Perry gick all in på årets Met-gala – och dök upp klädd som en kristallkrona.

7. Kylie och Kendall Jenners fjäderklänningar

I år valde systrarna Kylie och Kendall Jenner en synkroniserad look på röda mattan. Fjäderkreationerna i lila och orange har dock fått nätet att jämföra dem med Askungens styvsystrar och tvillingarna i White Chicks.

8. Zendayas prinsessklänning

På röda mattan förvandlades sångerskan Zendaya till Askungen med ett svep från kändisstylisten Law Roach magiska stav. Visst borde hon ha tagit en bild med Jenner-systrarna?

Annons

9. Cardi B’s kungliga släp

Rapparen Cardi B dök upp i en kreation med ett släp som var så stort att flera personer fick hjälpa henne upp för Met-trappan. Extra allt!

Läs mer:

Foto: TT

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons