Artikeln innehåller reklamlänkar

H&M-gruppen ligger inte på latsidan när det kommer till att lansera nya varumärken, det senaste året har de lanserat Arket och Nyden och nu berättar man om den senaste satsningen.

Läs även: Exklusivt: Se första kollektionen från H&M:s nya varumärke ARKET

Det nya varumärket som fått namnet Afound (länk till Afound) lanseras under 2018 och beskrivs som en marknadsplats med rabatterade produkter inom mode och livsstil. De kommer att sälja välkända varumärken för både dam och herr, både egna märken från H&M-sfären men även externa internationella varumärken i olika prissegment.

Läs även: Nyden är H&M-gruppens nya varumärke

Afound kommer att finnas dels på en digital plattform men även i fysiska butiker. Utbudet kommer att vara säsongslöst och utvalt. Afound kommer även löpande att lansera limiterade produkter från olika varumärken till rabatterat pris.

– Vi ser en stor potential för Afound och ser fram emot att introducera marknadsplatsen för vår publik i Sverige under 2018. Afound värnar om produkters värde och mixen av dem. Genom att erbjuda inspiration till personlig stil, kvalitetsvarumärken och känslan av att kunna göra en riktigt bra affär, erbjuder Afound en ny form av off-price-upplevelse, säger Fredrik Svartling, Managing Director Afound.

Afounds första butik öppnar på Drottninggatan i Stockholm samtidigt som den digitala försäljningsplattformen lanseras i Sverige.

Mest läst