I mars förra gick H&M ut med nyheten att de expanderar och startar nya varumärket ARKET som erbjuder väldesignade och tidlösa kollektioner för kvinnor, män och barn och ett urval av inredningsdetaljer.

Läs även: H&M:s nya konceptbutik eldhärjad i storbranden i Stockholm

Den första fysiska butiken öppnade den 25 augusti på Regent Street i London och även Stockholm kommer att få en butik – men när den står klar har inte kommunicerats än.

Sedan förra hösten finns ARKET på Købmagergade i Köpenhamn och nu meddelar H&M att de även kommer att öppna en butik på Köpenhamns flygplats Kastrup.

Från och med augusti 2018 kommer butiken att erbjuda ett limiterat sortiment kurerat för resenärer, bland annat packningskonceptet ARKET Travel Series – med produkter som nylonbagage, vikbara väskor samt små reseaccessoarer.

Läs även: Allt om H&M:s nya varumärke – då lanseras det!

Även ARKET:s signaturplagg och hushållsprodukter samt ett permanent sortiment av badkläder och underkläder kommer att finnas i butiken.

Det kommer även finnas ett kafé i butiken baserat på ”Manifestet för Ny nordisk mat” som fokuserar på hållbarhet, speglar säsongerna och är etiskt producerat.

ARKET kommer att finnas i den nya mat- och shoppingdelen i Köpenhamns flygplats på terminal 2, mellan gate A och B.

Läs också:

Kika in i Nobis nyöppnade hotell i Köpenhamn

Arne Jacobsens designhotell förnyas – se bilderna

Åk på en weekend – här är redaktionens favoritstäder i Europa

[socializer-facebooklikeshare]

Artikeln publicerades först på Residence.

 

Utvald läsning

Femina