Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

ATP Atelier öppnar sin första butik – där allt är till salu!

15 mar, 2018 
AvIda Gustafsson
Modevarumärket ATP Atelier öppnar en konceptbutik på Södermalm i Stockholm tillsammans med samarbetspartners inom inredning och design.
Annons

Konceptbutiken, som fått namnet Atelier, öppnar den 16 mars på Skånegatan 86 i Stockholm. Butiken som är tänkt som en modern marknadsplats där allting går att köpa, från möbler, dofter, konst, skor och väskor. ATP Ateliers första samarbetspartners i konceptbutikem är Nordlings Antik, som står för möbler och inredning i skandinaviska stilen från 1950- och 60-talet. Svenska All Blues säljer smycken, Italienska parfymhuset Extrait D’Atelier finns också representerat såväl som Christoffers Blommor som säljer växter och blommor hos Atelier.

– Våra produkter existerar inte i ett tomrum. De är en viktig del av en kvinnas garderob, och i förlängningen också hennes liv. Vår nya Atelier ger oss en möjlighet att bjuda in vår kund till ATP Atelier-kvinnans hem. Att visualisera vår kund och sätta henne i ett större sammanhang har varit jätteviktigt för oss sedan dag ett, och nu kan vi äntligen erbjuda henne, inte bara en produkt, utan en upplevelse, säger Maj-La Pizzelli, medgrundare och co Creative Director på ATP Atelier.

Annons

Det nya butikskonceptet är starkt kopplat till ATP Ateliers design och varumärke där skandinavisk design möter italienskt hantverk. Den ljusa sandstenen som lagts på golvet, har importerats från Otranto i Italien, och just den stentypen är utmärkande för det arkitektoniska hantverket i Salento i södra Italien.

Annons
Annons
Annons