Det är slutet på den månad som kan upplevas som, nästan, allra längst under året. Man har kanske dessutom varit lite extra givmild denna jul då det varit ett tufft år för många och man vill visa uppskattning. Vilket i sin tur kan betyda att det är skralt med pengar i plånboken eller på kortet.

Du kanske också har tröttnat på de kläder du burit hela vintern? Ingen fara, vi listar basplaggen som fortfarande finns på rea – plånboksvänligt!

Stickad orange tröja

I något kyligare väder är det fortfarande skönt (och smart) att satsa på en varm tjocktröja. Denna är från vår favorit Carin Wester och för den som inte vill satsa på härlig orange så finns den även i svart. Tröjan kan du klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Ljus skjortjacka

Hemmajobb eller inte, en skjortjacka är både snygg och, denna i ull, dessutom värmande. Jackan kommer att hålla måttet även i vår med sin ljusa färg. Den kan du fynda här. (reklamlänk från Adtraction)

Beige stickad tröja

Ett bra plagg till basgarderoben är denna kortärmade stickade tröja i beige. Snyggt enkelt och just nu – billigt! Mer om tröjan hittar du här. (reklamlänk från Adtraction)

Stilren blus

Den här blusen är verkligen en favorit, tillsammans med kjolen blir det ett ursnyggt set – men blusen gör sig lika bra till annan kjol, jeans eller kostymbyxa. Blusen från Wakakuu är definitivt ett skynda fynda-plagg. (reklamlänk från Wakakuu)

Stilren kjol från Wakakuu

Och skåda: kjolen finns också på rea men i begränsade storlekar. Fynda den här. (reklamlänk från Wakakuu)

Skinnbyxor Carin Wester

Något vi sett varit hett under 2020 är skinnbyxan och den får följa med in på 2021. Här är ett par snygga favoriter från Carin Wester, även de finns i begränsade storlekar. Byxorna kan du köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Beige Kavaj

För en komplett basgarderob behövs en kavaj – vi väljer denna snedknäppta kavajen från & Other stories. Den kan du klicka hem här. (reklamlänk från Adtraction)

Blå kappa från Filippa K

Under höst och vinter är det lätt att vi klär oss i mycket svart, men passa på att lysa upp lite i januarimörkret med denna härligt blåa kappa från Filippa K. Blått är dessutom en trendfärg under 2021 – kappan kan du köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Skjortklänning

En skjortklänning är alltid en god idé till sin basgarderob. Den är enkel, stilren och ofta väldigt skön. Här kan du köpa en i maxistorlek på rea. (reklamlänk från Awin.com)

Blus med puffärm

Enkel och stilren blus med rundad urringning och knappar. Blusen i linne kan du fynda här. (reklamlänk från Wakakuu)

Polotröja från &other stories

Det här är drömmen en blåsig vårdag – polotröja! Den här tröjan är också en favorit att ha länge i garderoben – passa på att klicka hem den här. (reklamlänk från Adtraction)

Gråa jeans

Jeans är ett måste till en garderob som ska hålla länge. Då passar de här gråa bra, som är något vida och dessutom med stretch. Än så länge finns det en del storlekar kvar, men de går åt fortare än man tror. Jeansen kan du köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Mönstrad blus

Våga ta in lite mönster, som den här något transparenta blusen med bladmönster. Blusen funkar bra med ett linne eller en långärmad tröja under – se fler bilder på blusen här. (reklamlänk från Adtraction)

Lång skjortjacka

Skjortjackan har varit extra het i år och den kommer absolut inte bli mindre het under lite kyligare vårdagar. Den här skjortjackan kommer vara ett upplyftande inslag när solen väl kommer titta fram. Jackan kan du köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

Blommönstrad blus

Eller varför inte den här söta blusen med otroligt fina puffärmar som ger ett vackert fall. Fler bilder på blusen hittar du här. (reklamlänk från Adtraction)

Skjortklänning

Den här skjortklänningen är också helt underbar med sin rostiga färg. Den kommer vara snygg i vår, i sommar och i höst, helt enkelt en långvarig vän i garderoben. Den kan du klicka hem hos Ellos. (reklamlänk från Awin.com)

Vit blus med fransar

Sist men inte minst så är ju skjorta något som man bara måste ha hemma. Men våga dig på en lite roligare variant som denna med fransar – köp den här innan den tar slut. (reklamlänk från Adtraction)

Läs mer:

20 stickade tröjor som ger oss vårkänslor

Vårens snyggaste plagg i blå toner – 24 trendiga köptips

Klassiska och snygga vårjackor – från lyx till budget!

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: