För tredje året i rad hostade Tina Lawson Knowles, mamma till Beyoncé Knowles och systern Solange Knowles, Wearable Art Gala i Santa Monica, Los Angeles.

Tina är tillsammans med sin man Richard Lawson, grundare av organisationen Where Art Can Occur (WACO), som står bakom galan. En organisation som startades med syftet att teater och konst ska vara något för alla.

Tina och Richard Lawson

Grundare och hosts för galan Wearable arts gala, Richard Lawson och Tina Lawson. Bildkälla: TT

Temat för årets gala var En resa till där stolthet landar. Något som till mestadels tolkades som en outfit inspirerad efter vart man har sina rötter. Beyoncé och hennes sjuåriga dotter Blue Ivy dök upp på röda mattan i outfits inspirerade av självaste Lejonkungen – och de gjorde minst sagt succé!

Beyoncé och Blue Ivy hyllade Lejonkungen

Redan 2017 kom drömbeskedet att Beyoncé Knowles är klar för Lejonkungen. Världsstjärnan intar rollen som Nala i filmen som har premiär i juli.

Nu, med cirka en månad kvar till premiären, kändes valet av outfit till galan lika självklart som anledningen till att hon fick rollen; en stjärna klär i allt. Beyoncé kom till galan iklädd en guldglittrande jumpsuit med matchande cape, stora gyllene örhängen och stilettklackar.

Men allas blickar drogs nog först och främst till den fantastiska kreationen av ett lejonhuvud placerad på hennes bröst, där manen formades av fjäderdetaljer. Blue Ivy bar en gul klänning med detaljer och en huvudbonad i traditionell afrikansk stil för att matcha sin mamma när de tillsammans hyllade Disney-klassikern.


Bläddrar du till höger bland bilderna i Beyonces Instagram-inlägg kan du även få höra skönsång från lilla Blue Ivy. Ja, i alla fall när hon mimar till den ikoniska låten Cirkle of life, från Lejonkungen. I bakgrunden hörs även fnitter från en stolt mamma.

På röda mattan märktes även de forna medlemmarna i Destiny´s Child. Kelly Rowland klädd i kostymliknande outfit i jeansfärg, skjorta och stora smycken med utmärkande makeup inspirerat av temat kvällen till ära. Och Michelle Williams klädd i en helsvart klänning med volanger av tyll, stilettklackar och en stram tofs.

Alla redo att visa upp sina vackra och minst sagt Instagram-vänliga outfits.

Läs mer:

Så stöttade Beyoncé och Jay-Z Meghan Markle på BRIT Awards

Beyoncé släpper musiken från Lemonade på alla streamingtjänster

Besöksrekord på Louvren i Paris – tackar Beyoncé och Jay-Z