Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Bli Feminas modell för en dag – ansök här!

10 feb, 2022 
FotografTT
Drömmer du om en ny stil, men hittar inte riktigt rätt? Är du samtidigt en av våra läsare som gärna skulle vilja synas i vårt magasin och på vår sajt? Sök nu så kanske just du utvald i vår nya satsning!
Annons
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv utBrand logo
Detaljerna som får din stil att se mer exklusiv ut

Är du är sugen på en ny stil eller look som skulle kunna hjälpa dig att förstärka och framhäva din person?

Femina söker just nu en kvinna som vill bli stylad av vår moderedaktör Jenny Fredriksson tillsammans med en hår- och make-up artist. Du kommer att få tips och idéer på hur du skulle kunna utveckla din stil, frisyr samt få härliga makeup-tips.

Du som söker behöver ha möjlighet att lägga hela den 31 mars och 1 april på att befinna dig i Stockholm, där vi kommer att filma och fotografera hela omvandlingen.

Så söker du!

Sök genom att maila en porträttbild samt en helkroppsbild till Feminas redaktionschef Margareta Gotthardsson på e-post: [email protected]. Skriv även med längd, ålder samt vilken storlek du brukar välja i en klädbutik, så att vi kan hitta rätt plagg just för dig. Femina står för omkostnader som resa och logi. Du får dessutom en ny look med dig hem, stylad och utvald av Jenny Fredriksson.

Om du blir utvald går du med på att vi delar bilder samt video i både Feminas magasin samt på sajt och i våra sociala kanaler.

Obs: sista ansökningsdag är den 27 februari.
Hoppas vi hör från dig!

Annons