Artikeln innehåller reklamlänkar
blommiga kläder för dam sommar 2021

Under visningarna inför våren och sommaren 2021 såg vi mängder av vackra blommiga plagg hos olika designers. Bland annat visade Valentino riktigt vackra storblommiga skapelser som fick oss att drömma om sommaren.

valentino ss2021

Valentino SS2021

Foto: TT/Fashion PPS/Bestimage

Och redan under visningen av förra säsongens kollektion tjuvstartade Rejina Pyo sommarkänslan med vackra blommönstrade plagg.

Rejina Pyo

Rejina Pyo

Foto: TT/Anthea Simms

Även svenska Selam Fessahaye, som ska sommarprata i Sommar i P1 i augusti, visade upp vackra blommiga kreationer på sin visning under Stockholms modevecka redan 2019.

Selam Fessahaye

Selam Fessahaye

Foto: TT/Patrik Österberg

Blommiga plagg sommaren 2021

Vi har samlat 12 vackra blommiga plagg och accessoarer, från romantiska blommiga klänningar till eleganta blusar och smycken med blommor.

Storblommig klänning

En vadlång klänning i olika nyanser av blått som ger en stilren känsla. Den kommer från danska Stine Goya, är högt skuren i halsen och har en snygg drapering fram samt i sidan. Läs mer och köp den här (länk till Wakakuu).

blommig klänning sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Grön blommig klänning

Lång blommig klänning i gröna, vita och turkosa toner från Ellos Collection. Den har korta ärmar och en markerad midja med knytning som ger en fin silhuett. Den finns i många olika färger och mönster, läs mer och köp den här (länk till Ellos).

blommig klänning sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Ring med kronblad

I Edblads fina serie finns allt från ringar till örhängen och halsband med kronbladsliknande dekorationer i guld och silver. Den här ringen finns i flera storlekar och är ett perfekt blommigt inslag om du vill ha en stilren look, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

blommig ring sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till ringen.

Blommig klänning

En riktig sommardröm! Även den här klänningen kommer från Stine Goya och går i vitt, rosa och blått med ett vackert blommönster som sträcker sig runt den lätt utställda klänningen med långa ärmar, liten krage och v-ringning med knappar. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

blommig klänning sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Vit blommig blus

Blommor behöver inte bara vara i färg – den här helvita blusen från French Connection är i ett skirt material med stora vita blommor. Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

blommig skjorta sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Blommig strandklänning

Svart off shoulder-klänning med blommönster i olika färger. Den kommer från Ellos Collection, läs mer och köp här (länk till Ellos).

blommig klänning sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Blommig tröja

En långärmad blommönstrad tröja i flera olika färger från danska designern Stine Goya. Perfekt att bära som den är eller under en svart kavaj i höst! Läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

blommig tröja sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Örhängen med blommor

Varför inte hänga blommorna i öronen? De här från Ioaku med stora blommor kan bäras på flera olika sätt och finns i flera fina färger, läs mer och köp dem här (länk till Åhléns).

blommiga örhängen sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till örhöngena.

Omlottklänning

En klänning med omlottskärning är riktigt smickrande för alla kroppsformer och passar till så gott som alla tillfällen. Den här från Jumperfabriken är gjort i ett skönt och stretchigt material, läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

blommig omlottklänning sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Skir blus

Den här skira blusen ger en romantisk känsla oavsett vad du matchar den med! Den kommer från Ida Sjöstedt och är fin att bära över ett linne, eller kanske till och med bara behån, i sommar och höst. Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

blommig topp sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till toppen.

Blommig väska

Dolce & Gabbanas visningar står ofta för den ultimata sommarkänslan, med mycket färger och mönster. Det passar in även på den här vintageväskan, som du just nu kan fynda hos Luxclusif genom Åhléns. Läs mer och köp den, och andra vintageväskor, här (länk till Åhléns).

blommig väska sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Blommig rosa blus

Danska Ganni står bakom den här romantiska rosa blusen med puffärmar och smock över bysten, läs mer och köp den här (länk till Åhléns).

blommig blus sommaren 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Läs också:

Sommarens finaste blommiga klänningar – 22 trendiga varianter att satsa på

Snygga toppar och blusar som ger nytt liv till garderoben – 15 shoppingtips

Så stylar du maxi- och midikjolen – 3 fina looks att inspireras av!

Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren
0:39

Efter reklamen: Tilde De Paula Ebys stilresa genom åren

(0:39)

Slå på ljud
Mest läst