Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Camilla Läckberg auktionerar ut sin Ida Lanto-klänning

24 jan, 2017 
AvIda Gustafsson
Den vinröda klänningen som Camilla Läckberg köpte via Musikhjälpen och bar på ELLE-galan går under klubban igen. Pengarna från försäljningen kommer deckardrottningen skänka till våldsutsatta kvinnor.
Annons
SimonCamilla
Fot: IBL

I december auktionerade Ida Lanto ut den vinröda couture-klänningen i Musikhjälpen. Då slog Camilla Läckberg till och la det vinnande budet på 25 100 kronor och pengarna gick till insamlingen så att barn i krig kan få gå i skolan. Galaklänningen i vinröd spets bar Camilla Läckberg på årets ELLE-gala.

Nu har deckardrottningen själv bestämt sig för att auktionera ut spetsklänningen igen och skänka pengarna till välgörenhet.

I sin annons på Tradera skriver Läckberg:

”Årets Elle-gala hade ett underbart starkt feministiskt tema och där vill jag ta vid genom att skänka pengarna till en organisation som hjälper kvinnor och arbetar för kvinnors rättigheter. Därför går pengarna från auktionen oavkortat till föreningen Alla Kvinnors Hus.”

Organisationen är en ideell organisaton och kvinnojour i Stockholm som arbetar med kvinnor som utsatts för psykiskt, fysiskt eller sexuellt våld.

Klänningen, som bara finns i ett exemplar, har denna gång ett utropspris på 20 000 kronor. Auktionen avslutas den 29 januari.

Läs mer

Annons