carin wester hösten 2021

Carin Wester hösten 2021

Hösten är nu här på riktigt och i Carin Westers fjärde kollektionssläpp (reklamlänk från Adtraction) för säsongen möts vi av trendiga outdoor-inslag och praktiska material som har kombinerats med stilsäkra och välklädda skärningar och designer.

Två ledord för de senaste plaggen i höstkollektionen är sportigt och feminint, som precis som i det förra kollektionssläppet möts i en symbios där såväl anorakinspirerade kragar, nylonset och hoodies som långklänningar och romantiska detaljer har en given plats.

Färgskalan går i trendigt brunt och beige med inslag av ljuvt lila, rosa och grönt – nyanser som passar lika bra med varandra som med de dressade kostymerna i klassiskt svart.

carin wester höst 2021

Carin Wester höstkollektion 2021

Här nedanför har vi samlat nyckelplaggen i kollektionssläppet från Carin Wester – hela kollektionen hittar du här (reklamlänk från Adtraction)!

Midiklänning

Trendigt mörkbrun klänning med en figurnära överdel och klockad kjol som ger en vacker silhuett. Den finns även i svart, läs mer och köp klänningen här (reklamlänk från Adtraction).

klänning carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Teddyjacka

Skön jacka i trendig teddyliknande pile. Den har en hög krage samt dragkedja och fickor fram, läs mer och köp jackan här (reklamlänk från Adtraction).

teddyjacka carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Skinnbyxor

Svarta byxor i läderimitation som är figurnära upptill och lösare från knät och ner. Du kan läsa mer och köpa byxorna här (reklamlänk från Adtraction).

skinnbyxor carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Prasseljacka

Svart jacka i en trendig sportinspirerad design och i ett prassligt material. Det finns även ett par matchande byxor för en hel look, läs mer och köp jackan här (reklamlänk från Adtraction).

nylonjacka carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till jackan.

Ribbad mössa

Ljuslila ribbstickad mössa i beanimodell med uppvikt kant och broderad logga. Den har inslag av kashmir och finns i flera fina färger, läs mer och köp mössan här (reklamlänk från Adtraction).

lila ribbad mössa carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till mössan.

Kabelstickad tröja

Förutom ribbstickat så är även kabelstickat stort hösten 2021. Den här är i en beigemelerad nyans och har en oversized passform, läs mer och köp tröjan här (reklamlänk från Adtraction).

kabelstickad tröja carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Randig skjorta

En vitrandig skjorta är ett basplagg som du kommer kunna bära tillsammans med så gott som allt. Den här med mörkgrå ränder har en skön och snygg boxig passform, läs mer och köp skjortan här (reklamlänk från Adtraction).

randig skjorta carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

Svarta leggings

Leggings är ett av höstens stora trendplagg, och de här svarta tightsen prickar in ännu fler rätt med sina slitsar på sidorna. Läs mer och köp leggingsen här (reklamlänk från Adtraction).

svarta leggings carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till leggingsen.

Tips! Hos ELLE hittar du just nu 5 sätt att styla leggings stilsäkert.

Långärmad tröja

Ett stilrent basplagg du kommer långt med under hösten och vintern är den långärmade tröjan. Den här är gjord i ekologisk bomull och finns förutom i den här snygga brunbeige nyansen även i cremevitt och svart. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk från Adtraction).

beige långärmad tröja carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Midikjol

Omlottkjolen hör inte bara sommaren till – tvärtom! Den här svarta varianten har ett fint fall och passar lika bra till kontoret som till fest. Läs mer och köp kjolen här (reklamlänk från Adtraction).

svart omlottkjol carin wester hösten 2021

Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Läs även: Weras höstkollektion 2021 – se våra favoritplagg

0:43

Efter reklamen: 6 mest sedda filmerna och serierna på Netflix någonsin

(0:43)

Mer läsning

Femina