Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Denim och jordnära hos Carin Wester i höst – spana in den nya tidlösa kollektionen

30 jul, 2021 
AvIda Gustafsson
carin wester kollektion höst 2021
Carin Westers andra kollektionssläpp för hösten bjuder på stilsäkra basplagg för sensommar och höst. Femina har handplockat sina favoriter.
Annons

Det andra kollektionssläppet från Carin Wester inför hösten 2021 har sin bas i denim och färger i jordiga toner såsom beige, kamel, brutet vitt och dämpade gula toner. Nyckelplaggen är en kofta med boxig silhuett och byxor i läderimitation, och vi ser mängder av fina basplagg som kommer vara nyckelplaggen för att låsa upp riktigt snygga outfits i höst och vinter.

Våra favoriter ur Carin Westers senaste kollektion

Här är våra 17 favoritplagg som funkar att bära nu och hela hösten och vintern! Vilken blir din favorit?

Stickad kofta

En ribbstickad svart kofta med stora knappar och en något oversized passform som blir fin under lediga dagar eller för att bryta av en ouftit i ljusa toner. Den finns även i beige, läs mer och köp här (reklamlänk).

kofta Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till koftan.

Blus

En snygg blus kommer att rädda många klädkriser, oavsett om det gäller jobbsammanhang eller mer festliga sådana. Den här fina med vida, något veckade, ärmar finns i flera olika nyanser. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
blus Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Vida jeans

Löst sittande jeans i en trendig så kallad "barrell"-modell, som har vida ben som smalnar av nedtill. En av årets mest populära passformer! Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

vida jeans Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Randig tröja

En randig tröja är given i basgarderoben och den här långärmade varianten har dessutom en liten, men effektfull, monogramlogga på bröstet. Den finns i olika varianter med ränder i olika färger, läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
randig tröja Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Kjol i skinnimitation

Även skinnimitation har tagit sig ända in i basgarderoben under höst och vinter, och det är det givna materialet om du vill bryta av en look som annars innehåller basplagg i exempelvis bomull. Ett enkelt knep som ger stor effekt! Den här kjolen är lätt utställd och passar med sin midilängd såväl till vardags som till fest! Läs mer och köp den här (reklamlänk).

skinnkjol Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Sweatshirt

Förutom att sweatshirten är ett skönt plagg så kan den dessutom vara riktigt stilsäker om du matchar den på rätt sätt. Genom att bära den här sweatshirten med en snygg men diskret logga framtill med exempelvis plagg i fuskskinn eller ett par dressade kostymbyxor skapar du en look som är full av kontraster – något vi älskar! Den här tröjan kommer dessutom snart även in i en något mörkare beige nyans än den på bilden, se dem och håll utkik samt köp här (reklamlänk).

Annons
sweatshirt med logga Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Byxa

De här svarta strechiga byxorna är även de både sköna att ha på sig och ser dressade ut tack vare sin smickrande passform, som är något lösare i benen än upptill, och pressveck framtill. Perfekt att bära såväl till kavaj som sweatshirt eller kofta! Läs mer och köp här (reklamlänk).

dressade byxor Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Oversized t-shirt

Mörkbrunt är en av 2021:s stora trendfärger och är ett fint, mjukare alternativ till svart. Den här t-shirten prickar in precis rätt nyans och har dessutom en lagom oversized passform. Den finns även i ljusbeige, svart och vitt som även de är perfekta inslag i basgarderoben. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
mörkbrun t-shirt Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till t-shirten.

Jeans

Om du föredrar en mer klassisk rak jeansmodell så finns de här raka jeansen med hög midja i flera olika färger och tvättar. En tidlös silhuett som aldrig går ur tiden och som passar med allt! Läs mer och köp här (reklamlänk).

raka jeans Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Skjortjacka

Skjortjackan står sig stark även i höst, inte konstigt eftersom det är ett plagg som går att bära med nästan allt. Och varför inte välja en variant i effektfull skinnimitation? Lika snygg till jeans som skinnbyxan! Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
skjortjacka skinnimitation Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortjackan.

Byxa i skinnimitation

Tidigare säsonger har skinnbyxan haft en figurnära passform men hösten 2021 tillkommer även något mer löst sittande varianter. Både skönt och riktigt snyggt! Läs mer och köp dem här (reklamlänk).

skinnbyxor i fuskskinn Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Väska

Vi älskar som sagt kontraster, så att bära den här ljusa väskan i canvas med svarta skinnbyxor eller mörka jeans är en given kombo. Den har breda axelband, en avtagbar längre rem samt flera fack med dragkedja inuti och har en snygg, stel bucketbag-form. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons
bucket bag-väska i canvas Carin Wester kollektion höst 2021
Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

LÄS MER:

Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningarBrand logo
Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar
Annons