Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Carin Westers höstkollektion är här – 14 favoriter att köpa nu

12 aug, 2020 
AvRebecca Wictor
FotografTT

Nu har Carin Wester släppt sin höstkollektion för Åhléns och den går i dova nyanser av trendfärger som gul, grönt och rosa. Vi har valt ut några favoriter som du inte vill missa!

Annons

Förutom stilrena plagg i svart har Carin Wester kryddat sin höstkollektion 2020 med klassiska plagg i mjuka nyanser av beige/gul, skogsgrön och rosa. Den är fylld av plagg som får oss att längta efter hösten.

Carin Westers kollektion hösten 2020

Som vanligt hittar vi allt från byxor och jeans till trendiga klänningar och snygga accessoarer. Här listar vi våra favoriter, som du inte vill missa:

Kanske det mest färgstarka plagget i kollektionen. En mjuk stickad tröja i alpacka- och ullmix som både värmer och gör dig stilsäker i höst. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Klassisk höstblå nyans på denna finstickade topp. Snyggt med polokrage och trekvartslång ärm. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En perfekt blus att ha på jobbet eller fest. Snygga puffärmar och bra passform som gör att du kan matcha med både byxa och kjol. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En klassisk vit bomullsskjorta med rak passform och som är lite längre baktill. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En härligt lång och öppen kofta att värma sig i när hösten blåser förbi. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En stilren skjorta med knytband i midjan, som även fungerar som ytterplagg nu under sensommaren. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Vida byxor att matcha med en snygg skjorta eller blus. Ett perfekt basplagg i höst. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons

Föredrar du jeans är denna avslappnade modell perfekt i höst. En ankellång variant med tydliga fickor. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Vi älskar detta mönster! Och modellen med ballongärmar och resår i midjan gör den till en perfekt klänning till höstens alla fester. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En riktigt snygg, vadderad väska i tote-modell. Perfekt för en mer avslappnad stil i höst. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Om du är på jakt efter en ny väska att ha på jobbet släppte Carin Wester även denna stilrena modell. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Och även i denna kollektion finns den klassiska beanien med. I höst med en underbar nyans av beige. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En mysig och snygg kappa i teddymaterial med dold knäppning. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Lång jacka med hög krage och öppna fickor. Jackan har även resår längst ner för en tightare passform. Här kan du köpa den (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons