Cornelia Jakobs - 5 saker du inte visste om artisten
1:01

Efter reklamen: Cornelia Jakobs - 5 saker du inte visste om artisten

(1:01)

Slå på ljud

Svenska artisten Cornelia Jakobs är på plats i italienska Turin för att representera Sverige i årets upplaga av Eurovision song contest, med bidraget Hold me closer. Den 30-åriga stjärnan har sedan vinsten i svenska Melodifestivalen varit ett av de mest favorittippade bidragen i den internationella musiktävlingen.

På söndagen före tävlingesveckan bjöds artisterna in till en öppningsceremoni, och Cornelia Jakobs dök upp på den turkosa mattan i en outfit som visar att hon inte bara imponerar med sin musik – men även med sin klädstil.

Artisten kom klädd i en outfit som fick många att reagera – en genomskinlig nätklänning med hög hals och långa ärmar, där hennes svarta underkläder syns igenom. Den kontroversiella klänningen kompletterades med klumpiga klackar och extravaganta svarta volanger över armarna.

Cornelia Jakobs stack ut på turkosa mattan.

YARA NARDI

Cornelia Jakobs trendiga klädval

Femina moderedaktör Jenny Fredriksson menar att Cornelia Jakobs har hittat helt rätt i trendträsket med den här glamourösa festklädnaden.

– Cornelia är mitt i trend med den här klänningen. Jag gillar de klumpiga skorna hon har till, de ger en skön kontrast mot resten av outfiten. Trots att hon visar mycket hud blir det som att hon har en rustning på sig med all strass, säger Jenny Fredriksson.

Den här typen av ”nakenklänningar” har varit frekvent återkommande på röda mattan de senaste säsongerna, med många exempel på både förra årets Met-gala, och årets upplaga.

Cornelia Jakobs poserade för kamerorna.

Nderim Kaceli/ipa-agency.net/Shutterstock

– Man ser mycket hud i modetrenderna nu för tiden. Det är mycket fokus på dekolletage och hud som tittar ut. Det här är en trend som fortsätter även in i höst, säger Feminas moderedaktör.

Mest läst