Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Då öppnar & Other Stories sin första butik i Göteborg

24 apr, 2019 
AvEmma Castman
& Other Stories I Göteborg
Nu står det äntligen klart när & Other Stories slår upp portarna till sin första butik i centrala Göteborg. Datumen är satt till den 3 maj, och butiken kommer att husera i varuhuskedjan Meeths tidigare lokaler.
Annons

I september förra året blev det officiellt att & Other Stories kommer att öppna sin första butik i Göteborg under våren 2019 – och nu har det exakta öppningsdatumet äntligen avslöjats. Modekedjan kommer att slå upp sina portar den 3 maj klockan 12.00.

Butiken är placerad på Kungsgatan 37 i centrala Göteborg och kommer att heta Varuhuset. Lokalen har nämligen tidigare varit hem till den legendariska varuhuskedjan Meeths. Tanken är att delar av dess spektakulära historia ska knytas samman med & Other Stories filosofi och förvandlas till en modern mode- och skönhetsdestination. Byggnaden är klassisk varuhus-arkitektur i jugendstil och består av två våningar på totalt 900 kvadratmeter.

– Vår första Göteborgsbutik Varuhuset ligger oss varmt om hjärtat. Byggnadens rika historia som en känd destination för kvinnor gör att vi verkligen känner oss hemma här. Varuhuset hyllar det arvet och tar det vidare med stor omtanke. Vi hoppas att våra kunder kommer älska denna butik lika mycket som vi gör och hitta massor av ny inspiration, säger Sanna Lindberg, Managing Director på & Other Stories, i ett pressmeddelande.

& Other Stories är placerad på Kungsgatan 37 i centrala Göteborg
& Other Stories öppnar den 3 maj på Kungsgatan 37 i centrala Göteborg.

Första butiken öppnade 2013

& Other Stories öppnade sin första butik under våren 2013, och är ett oberoende varumärke inom H&M-gruppen. Butiken designar mode- och skönhetskollektioner med stort fokus på detaljer och kvalitet.

Annons

Numera finns butiker i bland annat Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Förenade Arabemiraten, Irland, Italien, Kuwait, Nederländerna, Polen, Qatar, Spanien, Storbritannien, Sverige, Sydkorea, Tyskland, USA och Österrike.

Här finns & Other Stories butiker i Sverige

Biblioteksgatan 11

111 46 Stockholm

Mall of Scandinavia

Evenemangsgatan 14C

169 79 Solna

Hansa

Stora Nygatan 56

211 37 Malmö

Kungsgatan 37

411 15 Göteborg

Läs mer:

Annons