Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Därför är Pernilla Wahlgrens klänning från Allsången så omskriven

19 jul, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Pernilla Wahlgren gör succé på Allsång på Skansen. Inte bara programledarmässigt utan också med sina kläder. Vi vet vad hon bar i går.
Annons
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstipsBrand logo
Pernilla Wahlgrens bästa skönhetstips

Pernilla Wahlgren är ny programledare för Allsång på Skansen. Med sin humor, sitt säkra sätt och sin charm tar hon publiken med storm varje tisdag hela sommaren. Gårdagens program gästades av Carola, Lucianoz, Lova och Hanna Hedlund. En härlig kombination av artister.

– Det ska bli jättekul. Det är självklart pirrigt för det är en stor roll att axla, men jag hoppas att folk kommer att tycka att jag gör ett bra jobb. Sedan hoppas jag att vi kommer att samla en massa härliga gästartister, har Pernilla berättat för Femina.

Hennes bästa Allsångsminne då, genom tiderna?

– Ja, men då måste jag ändå säga när Benjamin hade allsångskvällen. Det var otroligt. Speciellt när Bianca kom in och överraskade. De sjöng Blomstertid tillsammans. Jag hade inte sagt någonting till min mamma och pappa som var på plats i publiken. De blev så rörda och tyckte det var så fint. Jag hoppas de blir lika rörda när jag står på scenen i sommar.

Det bär Pernilla Wahlgren på Allsång på Skansen

Men det är inte bara Pernillas programlederi som är uppskattat av tv-publiken. Också hennes Allsångsgarderob hyllas. De senaste veckorna har hon burit somriga klänningar och starka färger. I går gjorde hon entré på scenen iförd en klänning från det norska märket By TiMo, meddelar Svensk Damtidning.

Annons

Klänningen har blivit omskriven. Inte minst eftersom By TiMo är ett märke som brukar bäras av kungligheter. Norska kronprinsessan Mette-Marit, bland andra. Och vår svenska prinsessa, Sofia.

Prislappen då, ja, vill du ha en likadan klänning som Pernilla så får du betala 5 299 kronor, skriver Svensk Damtidning.

Det är inte första gånger Pernilla bär det norska märket, hon har flera By TiMo-klänningar hemma i sin garderob. När Femina häromåret listade de allra bästa norska modemärkena hamnade By TiMo på listan.

”De 70-talsinspirerade feminina klänningarna är norska By Timos nyckelplagg. Den karismatiska designern Tine Mollatt inspireras ständigt av sin unika vintagesamling av klänningar när hon designar nya kollektioner. Kvinnliga detaljer och romantiska blommönster återkommer, sommar som vinter. Färgpaletten går från jordtoner och pasteller till härligt knalliga kulörer. Klänningarna är en säker vinnare i garderoben under många år framöver”, skrev vi då.

Annons