Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren
1:28

Efter reklamen: Kate Middletons bästa looks de senaste fem åren

(1:28)

Slå på ljud

Förr i tiden var Kate Middleton i stort sett aldrig utan en nätt handväska eller kuvertväska när hon gick på officiella engagemang eller fester. Men skarpsynta har märkt att hertiginnan den senaste tiden har valt bort den klassiska accessoaren när hon går på evenemang.

Enligt Daily Mail har Kate Middleton både besökt Imperial war-muséet och premiären för James Bond-filmen No time to die den senaste tiden utan att ha en handväska.

Så lever modellen Jannike Björling i dag – efter åren med Björn Borg

Stylisten Hannah Eichler säger till tidningen att det handlar om ett smart knep bland medlemmarna i den brittiska kungafamiljen. Att välja att skippa handväskan behöver inte ha med modetrender att göra alls.

– Nu när Kate har blivit en nyckelperson i kungliga familjen i ett decennium så behöver hon inte längre dra uppmärksamhet ifrån sina skakande händer, och är istället bekväm med att prata bland folk. Med hennes nyfunna självförtroende gällande att prata inför folk och få kontakt med andra personer, så finns det en vilja att uppfattas som mer genuin.

Därför vill Kate Middleton ha händerna fria

Istället menar stylisten att Kate Middleton vill kunna använda händerna fritt när hon pratar för att kunna få bra kontakt med folket när hon är i offentliga sammanhang.

– Händer ses som en känslotermometer, och därför kan Kate uttrycka sina känslor mer och få kontakt med de hon pratar med genom att använda sina händer, säger Eichler till Daily Mail.

Etikettexperten Myka Meier menar också att kuvertväskor är ett bra knep för att dölja nervöst skakande händer, något som Kate helt enkelt inte behöver göra längre.

The Storytellers – Lyssna med Markiz
5:14

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Markiz

(5:14)

Slå på ljud
Mest läst