Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Därför har Meghan alltid för stora skor

27 jun, 2018 
AvNina Nyström
Meghan Markle har sedan bröllopet med prins Harry blivit en stilikon och hennes skogarderob kan göra vem som helst grön av avund. Men varför är alla skor för stora?
Annons

De senaste dagarna har nätet svämmat över av spekulationer om Meghan Markles skor efter att uppmärksamma fans noterat att hon på nästan alla bilder bär skor med en markant glipa bak. Men det visar sig vara ett smart och väl beprövat kändisknep. Med skor som är en eller två storlekar för stora undviker Meghan helt enkelt blåsor och skav av de tjusiga pumps och sandaletter hon så ofta bär. Det kan nämligen bli många och långa stunder på olika tillställningar och fötterna svullnar lätt upp av att stå och gå mycket i höga klackar.

Meghan Markles skor är för stora - därför!

Men – borde inte skorna ramla av kan man undra när man ser de här bilderna? Nope. Då tar man nämligen till ett annat knep – att fylla ut skon under trampdynan och vid tårna med en mjuk och fluffig sula – eller till och med bomull –  som dels gör att skorna hålls på plats och dels dämpar de hårda nedslagen som annars blir med höga klackar. Om fötterna sedan svullnar upp efter en lång dag är det bara att ta ut sulan eller fyllningen. Så smart!

Annons
Meghan Markle för stora skor

Läs också:

Bildkälla: IBL

Annons