Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

De bästa reafynden att göra inom mode – det här får du inte missa

14 dec, 2020 
AvVilma Nordell
Reafynd att göra inom mode
Hur shoppar man smart på rean? Vi har samlat tipsen att tänka på, butiker med bäst rea samt de 10 bästa modefynden att passa på att fynda.
Annons

Hur ska man egentligen tänka under de större reorna när det kommer till mode? Det är lätt att dras med i butikernas utbud och lite glömma bort vad det var man egentligen behövde. Här reder vi ut hur du ska tänka och vilka plagg som är extra bra att hålla utkik efter under kommande reor inom mode.

Fundera på vad du behöver

Fundera på vad det är du saknar i din garderob redan innan rean drar igång för att inte shoppa sådant du kanske inte behöver. Se igenom din garderob, efter en Capsule Wardrobe-guide, för att sedan hitta saknande pieces.

Shoppa plagg i bättre kvalitet

Särskilt under rean kan vi passa på att shoppa plagg i bättre kvalitet som kostar något mer, då de kommer hålla många år framöver.

Tänk långsiktigt

Även om snabba trender kan vara lockande gäller det att fundera på om det är ett mångsidigt plagg som du kan använda vid flera olika tillfällen.

Sätt en budget

För att inte dras med i reans tempo allt för mycket är det viktigt att just sätta en budget. Hur mycket kan du tänka dig att spendera?

Annons

Här är butikerna att ha koll på under Mellandagsrean 2020:

På grund av årets rådande situation är det extra viktigt att tänka på att inte shoppa och trängas i butiker – det går minst lika bra att handla online för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Exempel på plagg att fynda under kommande rea:

Här listar vi 10 smarta köp att göra under rean som är tidlösa och långsiktiga.

1. Vinterjacka

vinterjacka rodebjer

Passa på att fynda en vinterjacka som håller många år framåt. Som den här svarta jackan från Rodebjer i återvunnen polyester. Den finns här (reklamlänk).

Annons

2. Festlig klänning

klänning karen by simonsen

Passa på att fynda en festlig klänning som går att bära vid allt från nyårsfirande, midsommarfirande och som bröllopsgäst. Denna kommer från Karen By Simonsen och finns här (reklamlänk).

3. Svarta skor

svarta skor vagabond

Svarta skor i klassisk och tidlös form att bära både til jobb- och festlighet. De här kommer från Vagabond och finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

4. Kostymbyxor

kostymbyxor cos

Passa på att fynda klassiska kostymbyxor att bära till jobbet och privat. De här kommer från COS och finns att köpa här (reklamlänk).

5. Toteväska

toteväska malene birger

Köp en större väska som rymmer allt du behöver för dagen, som håller stilen. Som den här väskan från Malene Birger. Den finns här (reklamlänk).

Annons

6. Träningsskor

träningsskor adidas

Träningsskor kostar lite mer och är därför perfekta att fynda på rea. De här kommer från Adidas och finns att köpa här (reklamlänk).

7. Tidlös klänning

tidlös klänning part two

Passa på att fynda en klassisk och mångsidig klänning att bära vid många tillfällen. Den här kommer från Part Two och finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

8. Jeans

jeans filippa k

Blå tidlösa jeans att bära i många år framåt. De här kommer från Filippa K och finns här (reklamlänk).

9. Vit skjorta

vit skjorta cos

Det är perfekt att passa på att fynda en vit klassisk skjorta i bättre kvalitet. Den här kommer från COS och finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

10. Tidlös vår- och höstjacka

jacka h&m

Passa på att fynda en tidlös jacka inför våren och hösten. Som denna jacka i strukturvävd kvalitet från H&M. Den finns att köpa här (reklamlänk).

Foto: TT

LÄS MER:

Annons