Fotomodellen tillika Victorias Secret-ängeln Elsa Hosk, 29, har designat ännu en kollektion för Bik Bok. Kollektionen är inspirerad av 90-talets supermodeller med italienska Vogue-editorials frontade av Kate, Linda, Naomi, Claudia och Christy som största inspiration.

Elsa Hosk, volangblus, Bik Bok.

Hennes mål var att skapa den perfekta sommargarderoben med statement-plagg som kan användas till såväl vardags som fest. Hennes nyckelplagg är matchande setsom kommer i fyra olika looks. Ett i ljus denim med statementknappar, ett i rosa denim, ett rött blomstrat i form av topp och byxa och till sist ett vitt romantiskt sett med topp och kjol med volang.

Elsa Hosk för Bik Bok 2018.
Elsa Hosk, jumpsuit, Bik Bok 2018.

”Det har varit jätteroligt att designa den här kollektionen och att få skapa alla mina 90-talsdrömplagg. Sommarens kollektion är mer flirty än den första jag gjorde, men har fortfarande samma lekfullhet och coola anda!” säger Elsa Hosk i ett pressmeddelande.

Elsa Hosk, hjärtklänning, Bik Bok 2018.

Elsa och Bik Bok jobbade tillsammans för första gången redan 2005 då Elsa var modell i en av Bik Boks kampanjer, och förra året gjorde hon sin designdebut för klädföretaget.

– Vi är väldigt stolta över att kunna presentera ytterligare en kollektion tillsammans med Elsa. Vi älskar hennes stil och det gör även våra kunder. Det känns därför fantastiskt att kunna erbjuda även en sommarkollektion, säger Emma Hedman, Marketing Manager Bik Bok.

Ela hosk, rosa denim, jeansset, Bik Bok 2018.
Elsa Hosk, klänning, Bik Bok 2018.

Kollektionen lanseras i utvalda butiker och online den sista maj 2018. Priserna varierar mellan 99 och 699 kronor.

Läs mer:

Elsa Hosk släpper kollektion med Bik Bok – se alla bilder här

Spana in MQ:s kollektion för sommarens alla fester

Spana in den somriga festkollektionen från & Other Stories!