Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Elsa Hosk släpper kollektion med Bik Bok – se alla bilder här

11 aug, 2017 
AvNanna von Knorring
I mars avslöjades det att supermodellen Elsa Hosk skulle designa en gästkollektion för Bik Bok – och nu är bilderna äntligen här.
Annons

It-modellen Elsa Hosks kollektion för Bik Bok är inspirerad av hennes personliga stil och erbjuder plagg för såväl vardag som fest. Ledorden för designsamarbetet är ”lekfullt” och ”girly” och inspiration har även hämtats från Elsa Hosks vänners coola New York-stil.

– Jag hade alla mina vänner i åtanke, de har alla grymma men olika klädstilar. Jag har försökt att ta fram ett antal pieces som alla kan gilla, säger Elsa Hosk i ett pressmeddelande.

Kollektionen består bland annat av ett matchande set med jacka och byxor i rosa manchester, flera plagg med vintagekänsla, klänningar för fest och vardag samt basplagg med en twist. Priserna varierar från 149 till 699 kronor.

– Jag älskar design och jag älskar prisvärt mode. Jag vill att min kollektion ska se exklusiv ut men med en mix av vintage för en mer personlig stil. Jag har inte sett det tillgängligt för tjejer, inte till dessa priser, så det är en väldigt spännande utmaning för mig, säger Elsa Hosk.

Annons

Kollektionen lanseras i utvalda Bik Bok-butiker samt online den 28 september.

Se alla bilder på Bik Bok x Elsa Hosk-kollektionen nedan!

Foto: Bik Bok

Artikeln publicerades först på ELLE.

En poncho är alltid rätt! I vår shop finns det populära plagget i tre snygga färger till ett riktigt bra pris.

Läs även:

Annons