Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Feminas moderedaktör väljer ut hösten 2020:s snyggaste accessoarer

02 nov, 2020 
AvJenny Fredriksson
Fotografkristin Lorenzon
Hitta inspiration till säsongens roligaste köp här!
Annons

1. Säsongens trendigaste accessoarer är svarta

Svarta accessoarer är en klassiker som passar till allt. Dessutom är trendfaktorn extra hög. Modeller på handväskor att spana in är antingen stora toteväskor eller miniväskor med den lilla extra detaljen som chunky kedja eller ett roligt spänne.

Svarta accessoarer vagabond stovlar, little liffnee tote och cowboyboots Sofie Schnoor
Toteväska i läder, 5 200 kr, Little Liffner. Bikerboots i läder, 2 800 kr, Vagabond. Cowboyboots i läder, 2 499 kr, Sofie Schnoor. Väska i vegetabiliskt garvat kalvläder, 4 500 kr, ATP Atelier.

2. Den klassiska handväskan är tillbaka

En liten klassisk handväska, gärna i en skön choklad- eller konjaksfärg är ett utmärkt komplement till säsongens stora toteväskor. En rolig stylingdetalj är att bära båda samtidigt. Miniväskan har allt essentiellt som mobil och korthållare och den stora får ta gymkittet och datorn.

Annons
Bruna väskor från Baum&Pherdgarten, Little Liffner och Carin Wester.
Väska i läder, 2 999 kr, Baum und Pferdgarten. Väska i läder, 4 200 kr, Little Liffner. Väskai polyuratan, 499 kr, Carin Wester.

3. Den nya trendfärgen är grönt

Vintergrönt är en mjuk och sober färg som är säsongslös och passar lika bra på vintern som på sommaren. Det är en väldigt lättstylad och funkar finemang till svart och beige och är superfint till mönster.

4. Den nya basfärgerna är karamell och kola

Den nya basen i mjuka nyanser av kola och kanel fortsätter att dominera modebilden. Lika fint till sobert svart som till ljusa toner av vitt och pastell. De senaste åren har verkligen den beige paletten exploderat i modebilden och är lika snyggt till mörkt skräddat som mjuka vita klänningar.

Annons
Gröna väskor från Atp atelier, Beck & Søndergaard och Marimekko aw 20.
Väska i läder, 5 900 kr, ATP Atelier. Väska i läder, 3 500 kr, Marimekko. Väska i polyuratan, 799 kr, Beck Söndergaard.

5. Grova boots

Äntligen ett trendigt och praktiskt skomode som passar vårt skandinaviska klimat perfekt och klackar är ett minne blott den här hösten! Säsongens viktigaste budskap är en robust och grov sula – passar lika bra till den skräddade stilen som till en romantisk klänning. Under de senaste säsongerna har mängder med boots poppat med rejäla sulor både på catwalken i butikernas hyllor.Dessutom är det en ålderslös skomodell som funkar lika bra oavsett vilken fas man befinner sig i.

Annons

Grova boots från Alexander Mcqueen, Sofie Schnoor och Ganni, aw 20.
Känga i gummi och läder, 5 500 kr, Alexander McQueen/mytheresa.com. Boots i gummi, 2 095 kr, Ganni.Boots i läder, 2 199 kr, Sofie Schnoor.

6. Rivigt rött regerar

Säsongens mest trendiga färgskala går från klarrött till en djupt bärig vinröd nyans. Ett perfekt färgkomplement till höstens mörka ytterplagg.

Roda skor och väskor från Stand studio, Atp atelier, Cartier och loafers från Ganni.
Toteväska i lammnappa, 3 100 kr, Stand studio. Handväska i vegetabiliskt garvat kalvläder, 4 200 kr, ATP Atelier. Handväska i läder, 21 800 kr, Cartier. Loafers i läder, 3 600 kr, Ganni. Handväska i läder, 9 990 kr, Saint Laurent/mytheresa.com.
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021Brand logo
DE VIKTIGASTE MODETRENDERNA VÅREN 2021
Annons

Läs mer:

Annons