Artikeln innehåller reklamlänkar
bokstavssmycken

Ge bort som present till någon du bryr dig om, byt med din bästa vän eller unna dig själv ett bokstavssmycke!

Kanske vill du bära din egen bokstav som örhängen, bli påmind om någon som du bryr dig extra mycket om med dennes initialer runt halsen eller liknande. En trendig och personlig detalj som lyfter vilken outfit so helst oavsett om det är vardag eller fest.

10 vackra smycken med bokstäver:

Identity Ring design av Fanny Ekfrån för IOAKU. Ringen är justerbar gjort av äkta 925 silver och förgylld i 18k Guld. Alla bokstäver mellan A till Z finns i kollektionen. Nickel-, bly- och kadmiumfritt. Du kan köpa de här (länk till Åhlens).

Minimalistiska örhängen i 18 karat guldpläterat sterlingsilver från Design letters. Finns i bokstäverna A-Z och både i guld och silver. Du kan köpa dem här (länk till Åhlens).

Bokstavsberlock i 925 sterlingsilver från Thomas Sabo. Du kan köpa den här (länk till butik).

Bokstavshalsband från Edblad där varje bokstav som en berlock i en fin nätt kedja och ses här i blank 14K guldpläteirng. Du kan köpa halsbandet här (länk till butik).

Bokstavsberlock från Syster P i sterling silver, pläterad med 18K guld. Finns i fler bokstäver och i silvrigt utförande. Du kan köpa den här (länk till Åhlens).

En ring i sterling silver i justerbar storlek från Design Letters. Finns i bokstäverna A till Z. Du kan köpa den här (länk till Åhlens).

Ett enkelt bokstavsarmband från Edblad i blank 14K guldplätering. Serien finns i hela alfabetet och är en perfekt present. Du hittar armbandet här (länk till butik).

Vacker bokstavsberlock från BlueBillie. Gjord i 14 karat guld och 100% procent fri från nickel. Hitta den bokstaven du söker och köp den här (länk till Åhlens).

Identity necklace från Ioaku är ett bokstavshalsband med några swarovski kristaller på ena sidan. Halsbandet är gjort av rostfritt stål med överdrag med äkta 18k guld/silver. Alla bokstäver mellan a till z finns i kollektionen. Du kan köpa det här (länk till Åhlens).

Berlock i sterlingsilver från Edblad perfekt att hänga upp på en halskedja. Bokstäverna är fint präglade i den blanka plattan. Dem finns även i guld. Du kan köpa dem här (länk till Åhlens).

LÄS MER:

Starta året med snygga träningskläder – 22 shoppingtips

Uppdatera basgarderoben! 34 fina och tidlösa plagg att fynda på rean

Välkomna våren med snygga sneakers – 23 trendiga par att fynda på rea

Mest läst