Artikeln innehåller reklamlänkar
soft goat sofia

I fredags gästade prinsessan Sofia radioprogrammet P4 Extra för att berätta om boken Handbok för nätföräldrar som hon och prins Carl Philip tagit fram tillsammans med organisationen BRIS.

– Jag har barn som kommer att växa upp i den digitala världen, och deras liv kommer att levas lika mycket offline som online, berättade prinsessan.

Under radiobesöket bar prinsessan Sofia en tröja i vitt med ett rött hjärta på bröstet. Tröjan kommer från svenska Soft Goat (länk till butik)  – ett kashmirmärke som grundades av Stephanie Bergström, då af Klercker, i syfte att erbjuda prisvärda kashmirtröjor som både värmer samt är tidlösa men också trendiga. Soft Goat samarbetar även, sedan en tid, med Project Playground (länk till butik), välgörenhetsorganisationen som prinsessan Sofia en gång startade.

 

Att prinsessan Sofia väljer en Soft Goat-tröja med ett hjärta på är givetvis ingen slump, skriver Svensk damtidning. För en tid sedan startade prinsparet Instagramkontot samt hashtaggen Mer Hjärta. Syftet är att sprida mer kärlek på nätet och skapa ”ett schysstare och tryggare internet med mer hjärta”.

Är du sugen på att klicka hem prinsessan Sofias tröja? Kolla här:

soft goat tröja med hjärta

Läs mer och köp tröjan här. (länk till butik)

Tröjan finns även i grått med ett vitt hjärta:

soft goat tröja med hjärta

 Läs mer och köp här. (länk till butik)

 

Läs även:

Carl Philip och Sofia släpper en bok

Kopiera prinsessornas väskval – här hittar du de finaste!

Sofias armband hyllar Alexander – här har hon köpt det

Mest läst