Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Ganni öppnar ny butik – och släpper hyllningskollektion till Stockholm

08 mar, 2019 
AvMalin Karlberg
ganni butik i Stockholm
Danska modemärket Ganni öppnar nu butik i Stockholm – och släpper samtidigt en minikollektion som hyllar staden. Spana in Stockholms-kollektionen – och några av våra favoriter ur SS19 – här.
Annons

Gannis första svenska konceptbutik har nu öppnat! Butiken är belägen i Aplace gamla lokaler på Norrlandgatan 11 i Stockholm och öppnade på Internationella kvinnodagen, 8 mars.

Det danska modemärkets nya butik är inredd av designfirman Stamuli, som jobbar med ett hållbarhetstänk som genomsyrar den färgstarka och detaljrika inredningen – med återvunna material, vintagefynd och golv skapade med minimalt produktionssvinn.

ganni butik

I samband med butiksöppningen släpper Ganni också en mini-hyllningskollektion till Stockholm, bestående av skjortor med tre olika mönster.

ganni stockholm hyllningskollektion

– Vi ville skapa ett plagg som fick känna oss svenska men med en dansk twist. Vi lade till den nya butikens geografiska koordinater som en liten designkrydda. Jag älskar att arbeta med små detaljer som adderar en historia till kollektionen, säger Gannis grundare och kreativa chef Ditte Reffstrup i en intervju med ELLE.

Annons

Gannis nya vårkollektion ”Paradis” finns också i butik och online och är inspirerad av vildmarksliv och den skandinaviska campingkulturen med vandring, kanotpaddling och tältande i skogen.

Se några av våra favoriter ur SS19-kollektionen här:

Ganni SS19
Leopardmönstrad maxiklänning i siden.

 

SS19 Ganni
Batikmönstrad denimblus med knappar framtill.

 

Ganni SS19
Svarta byxor med hög midja och breda ben.

 

Annons
Svart baddräkt med Ganni-tryck.

 

Ganni vårkollektion
V-ringad miniklänning i siden med blommönster.

 

Ganni ss19
Dubbelknäppt kavaj i längre modell.

Läs mer:

Annons