ganni butik i Stockholm

Gannis första svenska konceptbutik har nu öppnat! Butiken är belägen i Aplace gamla lokaler på Norrlandgatan 11 i Stockholm och öppnade på Internationella kvinnodagen, 8 mars.

Det danska modemärkets nya butik är inredd av designfirman Stamuli, som jobbar med ett hållbarhetstänk som genomsyrar den färgstarka och detaljrika inredningen – med återvunna material, vintagefynd och golv skapade med minimalt produktionssvinn.

ganni butik

I samband med butiksöppningen släpper Ganni också en mini-hyllningskollektion till Stockholm, bestående av skjortor med tre olika mönster.

ganni stockholm hyllningskollektion

– Vi ville skapa ett plagg som fick känna oss svenska men med en dansk twist. Vi lade till den nya butikens geografiska koordinater som en liten designkrydda. Jag älskar att arbeta med små detaljer som adderar en historia till kollektionen, säger Gannis grundare och kreativa chef Ditte Reffstrup i en intervju med ELLE.

Gannis nya vårkollektion ”Paradis” finns också i butik och online och är inspirerad av vildmarksliv och den skandinaviska campingkulturen med vandring, kanotpaddling och tältande i skogen.

Se några av våra favoriter ur SS19-kollektionen här:

Ganni SS19

Leopardmönstrad maxiklänning i siden.

 

SS19 Ganni

Batikmönstrad denimblus med knappar framtill.

 

Ganni SS19

Svarta byxor med hög midja och breda ben.

 

Svart baddräkt med Ganni-tryck.

 

Ganni vårkollektion

V-ringad miniklänning i siden med blommönster.

 

Ganni ss19

Dubbelknäppt kavaj i längre modell.

Läs mer:

Ganni öppnar tre nya butiker i Sverige

Så stylar du klänningen i vår

Spana in vårens stora accessoartrend

Mest läst