Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Bäst i test: Här är gravidtightsen vi älskar

09 feb, 2024 
AvSara Löf Nyqvist
FotografPRIVAT/PRESS
Feminas moderedaktör Sara Löf Nyqvist har gått igenom två graviditeter och ivrigt letat sig runt i gravid-kläder-djungeln. Här tipsar hon om gravidleggings som håller både stilen och magen på plats.
– De här är perfekta leggings att ha hela vägen fram till förlossningen, säger hon.
Annons
Charlotte Kalla om att dansa gravidBrand logo
Charlotte Kalla om att dansa gravid

Att genomgå en graviditet kan likställas med att åka en extrem emotionell och fysisk berg- och dalbana. Från plusset på stickan till att se sitt barn för första gången – det är några månader där känslor, kroppen och hela livet förändras.

De bästa gravidtightsen 2024

Feminas moderedaktör Sara Löf Nyqvist listar tre gravidtights hon älskade att använda under sina två graviditeter. Scrolla ner och hitta dina nya gravidleggings!

Att hitta snygga och bekväma gravidkläder

När ett nytt liv är på väg så kan kläder och mode i det stora hela kännas oviktigt och onödigt. Men för mig, som fött två barn under två år, så har gravidkläder varit extremt viktigt – både under och efter graviditeterna. Relationen till min garderob blev (och är delvis fortfarande efter 1,5 år) rejält frostig och när magen växte så välkomnade jag en ny stil som jag körde på varje dag: Leggings och oversize-tröja.

Annons
bästa gravidleggings i butik
Höggravid med mitt första barn. Leggings från Boob design!

Jag testade flera gravidleggings under mina två graviditeter och har absolut blivit besviken på modeller som gått sönder eller tappat formen. Men några leggings har jag också sparat eller gett bort till gravida vänner – gravidleggings som jag älskade och använde dag in och dag ut, även efter graviditeten.

Gravidleggings från Boob design

Går inte att hitta skönare byxor! De här är perfekta hemma-leggings att ha hela vägen fram till förlossningen och efteråt. De är lite ”slappa” vilket gjorde att jag inte kände mig speciellt klädd, men väldigt bekväma och sköna. Jag hade med mig ett par i bb-väskan som jag drog på mig efter förlossningen. Underbara! Läs mer och köp dem här! (reklamlänk)

Annons
bästa gravidleggings boob design

Gravidleggings från Aim'n

Jag älskar leggings från Aim'n! De sitter snyggt, de är inte genomskinliga, de håller sig tighta (vem gillar leggings som tappar formen?) och de håller färgen. Dock kunde jag inte använda dessa när magen blev för stor, och de blev en aning noppriga i grenen. Men den här modellen hade jag på mig på kontoret typ varje dag och stylade med olika oversize-skjortor eller tröjor. Släng på en blazer och du är hemma! Läs mer och köp dem här! (reklamlänk)

bästa gravidleggings aimn
Klicka på bilden för att komma till tightsen.

Gravidleggings från Lindex

Jag älskar ribbade tights. Dels för att ribbat ofta inte är genomskinligt men även för att jag tycker de håller passformen längre och bättre. Dessa leggings från Lindex är supersköna och håller både färg och passform genom hela graviditeten. Negativt var att de åkte ner en aning ibland, vilket gör att de inte var så bra för post-gravid-kroppen. Men för gravidkroppen? Perfekta! Läs mer och köp dem här! (reklamlänk)

Bästa gravidleggings lindex
Klicka på bilden för att komma till tightsen.
6 kändispar som fått barn i hemlighetBrand logo
6 kändispar som fått barn i hemlighet
Annons