Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Håll stilen och värmen med stickade plagg vintern 2019

21 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Stickat är trendigare än någonsin! Denna säsong ser vi stickat i form av alla plagg och det är enkelt att både hålla stilen och värmen i vinter. Här har vi valt ut våra favoriter.
Annons

Den stickade trenden är verkligen gigantisk i vinter, och den går igenom alla plagg. Nya plagg för säsongen är den stickade kjolen, som är som en varm kram för stussen i vinter. Dessutom finns det även stickade leggings i flera butiker – ett perfekt plagg att ha under klänningen!

Som alltid finns det förstås gott om varma och härliga stickade ollar. Den givna stylingen till en stickad olle är förstås jeans, de vanliga blåjeansen funkar förstås alltid, men vi på Femina vill i vinter slå ett slag för de vita jeansen denna säsong. De är inte bara en sommarbyxa utan de är superfina att bära i vinter och dessutom lyser de upp i vintermörkret!

För dig som vill ha en extra varm omfamning i vinter kan du satsa på ett stickat set med tröja och byxa eller kjol för ett värmande alternativ i vinter.

13 stickade plagg som håller värmen i vinter

Stickad tröja från Soft Goat

Ribbstickad halvpolotröja i mjukaste kashmir. Matcha med ett par jeans eller varför inte ett par matchande kashmirbyxor för ett härligt vardagslyxigt set (se nedan!). Från Soft Goat (reklamlänk).

Annons
Stickade byxor från Soft Goat

Ribbstickade kashmirbyxor i avslappnad passform och med dragsko i midjan. Från Soft Goat. (reklamlänk)

Pigga upp dig i vintermörkret med en snövit mjukt stickad polotröja. Från H&M. (reklamlänk)

Vit ribbstickad pennkjol värmer i vinter. Från H&M. (reklamlänk)

Annons

Rasande elegant! Denna cape i finstickad ull är en av Busnels (reklamlänk) mest klassiska plagg och tar du hand om den har du en cape som håller i många år. Kyliga dagar bär du den över en tunnare dunjacka.

Lyx, lyx lyx! Tidlös Breton-tröja med en snygg twist i form av ränder i skimrande guld. Från Saint Laurent. (reklamlänk)

Annons

Du kommer garanterat att hålla värmen i denna ribbstickade klänning i vinter. Från Kappahl.  (reklamlänk)

En varm kram för stussen blir denna stickade kjol i 100 procent kashmir. Från Pillowtalk. 

Sköna ränder i fyra färger, passar både till jeans och säsongens trendiga midikjol. Från Lindex. (reklamlänk)

Annons

Grön ribbstickad tröja i tightare passform, perfekt att bära under andra plagg såsom en tunnare klänning eller en skjorta. Från Gina Tricot. (reklamlänk)

Mintgrön cardigan i alpackamix. Bär den över favoritklänningen i vinter eller varför inte till de vita jeansen? Från H&M. (reklamlänk)

Svarta stickade leggings i merino-ull med vida benslut. Från Cos. (reklamlänk)

Annons

Stickade tights i merinoull, perfekt att ha under en klänning i vinter. Från Twilfit.  (reklamlänk)

Annons