Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Här är färgen vi alla vill bära hösten 2024

02 feb, 2024 
AvJenny Fredriksson
FotografJames cochrane / copenhagen fashionweek
Den danska modeveckan har precis avslutats och som vanligt levereras ett härligt och bärbart mode i världsklass! Feminas modechef Jenny Fredriksson var på plats och lyfter en av de starkaste trenderna och färgen vi alla vill bära till hösten 2024.
Annons

Den danska modescenen är verkligen vår favorit. Danska modemärken är experter på skönt bärbara plagg med en lekfull twist. Nu har de också blivit mycket vassare på det eleganta skrädderiet som kostymer och riktigt snygga ytterplagg i ett modernt snitt och en dämpad färgpalett - det bästa av två världar helt enkelt. Här hittar du trenden som Feminas modechef har valt ut som kommer slå stort hösten 2024.

Mode: Så stylar du inför spahelgenBrand logo
Mode: Så stylar du inför spahelgen
Gestuz brun machester set aw 24
Gestuz
Annons

Bruna ytterplagg regerear

Mjuka nyanser av brunt är höstens trendigaste färgval och vi ser det gärna på alla typer av plagg Det gör sig väldigt bra på ytterplagg som svepande kappor och och korta bärbara jackor och blir en mjukare inramning än till exempel svart.

Brun Kappa Skall studio aw 24
Skall studio

Skräddade plagg

Även skräddade kostymer kommer i läckra bruna nyanser. En brun kostym kan också vara en av höstens viktigaste investeringar och silhuetten är något förändrad med en mjukt insvängd midja och en kortare kavaj. Det generösa oversize modet börjar sakta med säkert få konkurrens av det något mer figurnära silhuett och en kortare kavajlängd.

Annons
Lovechild 1971 brun kostym aw 2024
Lovechild 1971
Brun kostym Stine Goya aw 2024
Stine Goya

Bruna läderplagg är supertrendiga

Material som manchester och läder passar också bra i brunt och plaggen får ett nytt djup med dynamiska material som dessa. Självklart kommer det i fina matchande set med byxor och breda bermudabyxor. Brunt har dessutom många härliga färgmatchnings-möjligheter och passar utmärkt att kontrast-styla med vackra pasteller som citrongult, pistagegrönt och ljust rosa. Dessutom funkar neutrala färger som benvitt, svart och beige kanon till alla snygga bruna toner.

Annons
mark kenly domino tan
Mark Kenly Domino Tan
Brunt läderset remain aw 2024
Remain
Annons
Annons