Behind the scenes Femina: Hållbart sommarmode
0:43

Efter reklamen: Behind the scenes Femina: Hållbart sommarmode

(0:43)

Slå på ljud

Hailey Bieber är onekligen drottningen av off-duty-stilen nu i sommar – den avspända, lediga och bekväma looken. På sistone har vi sett henne i bekväma shorts, lediga t-tröjor och, inte minst, sköna skor. Kort sagt: Hailey gillar att bära kläder som båda är snygga och lättburna. Och som passar i de flesta situationer och sammanhang, beroende på hur du stylar dem.

De senaste veckorna har Hailey, gång på gång, synts i ett par speciella sandaler. Så kallade fiskarsandaler. Skorna är riktiga retroklassiker och har funnits länge, länge. Ända sedan 1950-talet. I sommar är de hetare, och trendigare, än någonsin tidigare. Anledningen? Stylingen, förstås! Häromdagen syntes Hailey Hailey bär sina rejäla fiskarsandaler med vita strumpor. Resten av hennes look består av hennes vanliga vardagskläder, inklusive en croppad vit t-shirt, vintage Levi's jeansshorts samt en beige överdimensionerad Magda Butrym-trenchcoat. Väskan är en svart Jodie-miniväska i läder från Bottega Veneta.

Så stylar du fiskarsandalerna

Det är inte första gången som Hailey har burit just dessa sandaler. Vid ett annat tillfälle parade hon ihop dem med en vit beskuren Leset-tröja, Loulou Studios Bermuda-shorts, Saint Laurent-solglasögon och en Bottega Veneta Andiamo-väska. Redan nästa dag stylade hon de vävda lädersandalerna med vintage Levi's jorts, en topp i spets och en tvåfärgad baseballkeps. Och ja, varje gång hon har burit dessa sandaler har hon gjort det med ett par vita strumpor, nedrullade vid anklarna.

Men, varifrån kommer då Haileys sandaler? De är designade av Ashley och Mary-Kate Olsen och kommer från deras märke The Row, ett minimalistiskt lyxmodehus som älskas av stjärnor och moderedaktörer över hela världen. Kylie Jenner är, för övrigt, också hon ett fan av dessa tjocka sandaler – hon delade nyligen en TikTok-video av henne, iförd ett par svarta strumpor och en svart miniklänning i babydoll-stuk med pösiga ärmar.

Vill du ha ett par liknande sandaler? Kolla in märken som Birkenstock och Dr Martens.

Källa: Vogue

Mest läst