5 snackisar från veckan som gått
1:25

Efter reklamen: 5 snackisar från veckan som gått

(1:25)

Slå på ljud

Värmen är här på allvar. Och de svala sommarplaggen med den. Men hur ska man klä sig på sin arbetsplats, när det är såhär varmt? Är det okej med shorts – eller ej?

Magdalena Ribbing, tidigare folkvettsexpert på Dagens Nyheter, ansåg att saken var enkel: skyl de delar av kroppen som riskerar att hamna i närkontakt med andra.

– Man har rätt att själv bestämma vems hud man har mot sin egen. Det är basen i det hela anser jag. Därför behöver ens kläder räcka ner till ungefär knäna, har Magdalena slagit fast.

Shorts, av en lite längre modell, är därmed helt okej. Om vi litar på Magdalena Ribbing, vill säga.

Kendall Jenners shorts – trendigast sommaren 2022

En person som satsar på betydligt kortare shorts än de i knälängd är dock Kendall Jenner. Hon väljer modellen boxershorts (som vi sett hos märken och modehus som Dior, Balenciaga, Tom Ford och Valentino, för att nämna några, inför sommaren 2022).

Vissa kanske anser att plagget är mer lämpligt för att slappa hemma, men på sistone har ett flertal it-girls, däribland Kendall, bekräftat att boxers är perfekta också en vanlig dag, ute bland folk.

Sommarens finaste klänningar under 500 kr – vi listar de bästa köpen

Så stylar du boxershortsen

Om boxershorts passar ute på gatan handlar dock, som så ofta, om hur du sttlar dem. Kendall Jenners outfit bestod av pastellgula boxershorts, ett ribbstickat linne från systerns, Kim Kardashians varumärke Skims, en oversized långärmad randig skjorta och ett par svarta Adidasskor i modellen Samba. Kendall bar också en svart väska i läder från hennes favoritmärke, The Row.

Nyckeln till att introducera boxershorts i din vardagsgarderob är att lyfta dem med mer klädda plagg plagg – för att undvika att se ut som om du glömt klä på dig innan du lämnade huset. Satsa på att styla shortsen med ett par klackar med remmar, eller, som Kendall, en krispig skjorta och läderväska.

Källa: Vogue

Mest läst