Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

Här gör Lady Gaga storstilad entré på Met-galan – chockerar alla

07 maj, 2019 
AvEmma Castman
Att Lady Gaga är bra på att bjuda på det lilla extra vet vi sedan tidigare. Här är alla detaljer om hennes spektakulära ankomst på Met-galan 2019.
Annons

Natten till tisdag svensk tid var det dags för Met-galan 2019 att inta Metropolitan Museum of Art i New York. Årets värdpar var Lady Gaga och Harry Styles, och bland gästerna fanns stora delar av kändiseliten. Från svenska Alica Vikander och Alexander Skarsgård till Serena Williams och Celine Dion.

Det råder ingen tvekan om att Met-galan är den gala som bjuder på mest kreativa och spektakulära kreationer – och i år var inget undantag. Kvällen till ära passade Lady Gaga nämligen på att befästa sin position som drottningen av röda mattan i samband med att hon gjorde entré.

Hennes ankomst bjöd på fyra kompletta ombyten – och med sig hade hon fem kostymklädda personer som fick agera medhjälpare.

Lady Gaga överraskade med fyra ombyten

Lady Gaga äntrade alltså röda mattan tillsammans med fem personer, däribland hennes designer Brandon Maxwell. Artistens entourage hade bland annat i uppgift att bära upp hennes gigantiska rosa klänning med ett åtta meter långt släp samt hålla i varsitt svart paraply. På huvudet hade Lady Gaga en stor rosa rosett, och ögonen pryddes av långa guldfärgade lösfransar.

Annons
Lady Gaga gör entré på Met-galan i New York

Kort därefter bjöds publiken på den första förvandlingen – det yttersta skalet på klänningen plockades av och en asymmetrisk svart klänning tog plats. Lady Gaga tog då över ett av de svarta paraplyerna och poserade framför kamerorna samtidigt som hon gick upp och ner för trappan som utgjorde röda mattan.

Lady Gaga i ombyte två på röda mattan

Nästa ombyte bestod av en tajt rosa klänning, ett par stora solglasögon och en svart retrotelefon som hon låtsades ringa ifrån. Samtidigt stod hennes kostymklädda medhjälpare och borstade och sprayade hennes hår.

Annons
Lady Gaga i ombyte tre på röda mattan

Sammanlagt gjorde Lady Gaga entré i hela 16 minuter – och det stora avslutet kom när artisten klädde av sig den sista klänningen och i stället visade upp sig i glittrande underkläder och ett par svarta skyhöga stövlar. Som accessoar till den sista kreationen rullade hon runt på en rosa vagn fylld med väskor med bland annat gyllene champagne i.

Lady Gaga i ombyte fyra på röda mattan

Här är en video på Lady Gagas entré:

Foto: TT

Läs mer:

Annons