Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

H&M säljer nya kollektionen direkt från catwalken

27 jan, 2017 
AvNanna von Knorring
I vår debuterar H&M en "See now buy now"- kollektion, vilket innebär att kunder erbjuds möjligheten att köpa plaggen de ser under modevisningen direkt från catwalken.
Annons

H&M:s Studio S/S 2017-kollektionen kommer att visas den 1 mars under modeveckan i Paris. Kollektionen lanseras direkt efter modevisningen online samt i utvalda butiker dagen efter visningen.

– Att erbjuda mode direkt från catwalken markerar en ny era för modeindustrin och vi ser mycket fram emot att testa det här nya spännande formatet. Vi vill också dela det här ögonblicket med våra kunder och kommer därför att visa modevisningen live på vår webbsida hm.com. Vi hoppas att våra kunder kommer gilla det och hitta inspiration till hur man kan mixa plaggen för att utrycka sin egna personliga stil, säger Pernilla Wohlfahrt, H&M:s designchef och kreativa chef.

Läs även Följ Fashion week i Stockholm och Köpenhamn med Femina

Studio-kollektionen innehåller trendiga vårplagg för både kvinnor och män och de sportiga elementen är genomgående i kollektionen som går i vitt, svart och innehåller färgklickar i chockrosa. Sportig funktionalitet och skräddade tekniker har mixats och inspirationen för vårens S/S 2017-kollektion har bland annat kommit från balettens styrka.

Annons
HM-Studio--women---Teaser-Lookbook-(8)
HM-Studio--women---Teaser-Lookbook-(13)
HM-Studio--women---Teaser-Lookbook-(12)
Annons
HM-Studio--women---Teaser-Lookbook-(14)
HM-Studio--women---Teaser-Lookbook-(10)
Annons
Annons