Trendar: ShoppingtipsModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024

H&M Studios höstkollektion 2019 är här – se alla plagg

29 aug, 2019 
AvEmma Blomberg
H&M Studio presenterar nu sin höst- och vinterkollektion för 2019. Inspirationen kommer från urbana landskap. Se alla plagg här!
Annons

En jordnära färgskala i svart, vitt, senapsgult och mossgrönt möter oss när vi för första gången kikar på H&M Studios höst- och vinterkollektion. H&M Studio är en säsongsbaserad kollektion som är framtagen av ett eget designteam. Kollektionen ska avspegla rådande trender och säljs i en begränsad upplaga. Den här säsongen går kollektionen under namnet ”Magical Realism”.

Höstkollektionen beskrivs av den svenska klädkejdan själva som dramatisk och tidlös och varje plagg är framtaget för att lyfta och framhäva den moderna kvinnan som med kollektionen ”återupptäcker sin inre kraft och magin i det urbana landskapet”.

Svartvit maxiklänning från H&M Studios höstkollektion

Bland plaggen ser vi skräddarsytt, silkesklänningar och grovstickade klassiker. Till våra absoluta favoriter hör den gröna skinnskjortan, den senapsgula polotröjan och den randiga ullkappan med fransar. För att inte tala om blusarna med puffärm vid axlarna — ett måste i vår garderob i höst!

Annons

– H&M Studio står alltid för mångfald och ett varierat utbud. A/W 2019-kollektionen erbjuder allt från maskulint skräddade klassiker, till stickade konstruktioner och feminina underkläder – en garderob som får den moderna kvinnan att känna sig jordnära och självsäker. I en upp-och-nedvänd värld behöver vi magi mer än någonsin, och denna kollektion får kvinnor att känna sig starka från gryning till skymning, säger Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor på H&M.

Se alla plagg från H&M Studio AW19

 

Annons

 

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

Kollektionen lanseras i utvalda H&M-butiker och online den 5 september.

Foto: H&M

Annons