Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

H&M:s senaste koncept Afound öppnar sin första butik i dag

14 jun, 2018 
AvIda Gustafsson
H&M-gruppens senaste tillskott Afound slår i dag upp dörrarna på den första butiken samt sin e-handel.
Annons

I dag torsdag klockan 11.00 öppnar Afound sin allra första butik i Stockholm på Drottninggatan 53, i närheten av Åhléns City. En timme tidigare, klockan 10.00 lanseras även konceptets e-handel på www.afound.com.

– Vi vill göra det enkelt för vår kund genom att finnas där de är, digitalt samt i utvalda fysiska butiker med ett lokalanpassat sortiment. Vi kommer erbjuda ett stort antal attraktiva varumärken till riktigt bra priser, har Afounds Managing Director Fredrik Svartling berättat tidigare.

Annons

Välkända varumärken

Afound har ett sortiment av noga utvalda varumärken som säljs till ordentligt rabatterade priser, man kallar det själva för ”style and dealhuntings paradise”. Bland de representerade varumärkena finns bland annat Filippa K, Day Birger et Mikkelsen, Saint Laurent, Stella McCartney, Céline, Dagmar och Balmain – för att nämna några få!

Stockholmsbutiken som ligger på välkända shoppingstråket är på 450 kvadratmeter fördelat i två plan, från entrén leds kunderna ner till ett större butiksplan.

Den stora ljusa entrén har rulltrappor som leder ner till den stora butiksytan på bottenvåningen.

Fler Afoundbutiker på gång

I övermorgon, på lördag den 16 juni, öppnar Afounds andra svenska butik – då är det Malmös tur som får sin Afound-butik på Södergatan 28 (mitt emot Åhléns City) i den gamla bokhandeln. Även denna butik är fördelad på två plan och har generösa fönster ut mot gatan.

Annons

Senare i år kommer Afound att öppna fler butiker i Göteborg, Skärholmen och Kristianstad.

Läs även:

Då öppnar H&M:s nya butikskoncept Afound

Vårens snyggaste sneakers – från budget till lyx!

Annons