Artikeln innehåller reklamlänkar

I dag torsdag klockan 11.00 öppnar Afound sin allra första butik i Stockholm på Drottninggatan 53, i närheten av Åhléns City. En timme tidigare, klockan 10.00 lanseras även konceptets e-handel på www.afound.com.

– Vi vill göra det enkelt för vår kund genom att finnas där de är, digitalt samt i utvalda fysiska butiker med ett lokalanpassat sortiment. Vi kommer erbjuda ett stort antal attraktiva varumärken till riktigt bra priser, har Afounds Managing Director Fredrik Svartling berättat tidigare.

Välkända varumärken

Afound har ett sortiment av noga utvalda varumärken som säljs till ordentligt rabatterade priser, man kallar det själva för ”style and dealhuntings paradise”. Bland de representerade varumärkena finns bland annat Filippa K, Day Birger et Mikkelsen, Saint Laurent, Stella McCartney, Céline, Dagmar och Balmain – för att nämna några få!

Stockholmsbutiken som ligger på välkända shoppingstråket är på 450 kvadratmeter fördelat i två plan, från entrén leds kunderna ner till ett större butiksplan.

Den stora ljusa entrén har rulltrappor som leder ner till den stora butiksytan på bottenvåningen.

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Fler Afoundbutiker på gång

I övermorgon, på lördag den 16 juni, öppnar Afounds andra svenska butik – då är det Malmös tur som får sin Afound-butik på Södergatan 28 (mitt emot Åhléns City) i den gamla bokhandeln. Även denna butik är fördelad på två plan och har generösa fönster ut mot gatan.

Läs även: H&M: Vår plastpåseförbrukning har minskat med 58 procent

Senare i år kommer Afound att öppna fler butiker i Göteborg, Skärholmen och Kristianstad.

Läs även:

Då öppnar H&M:s nya butikskoncept Afound

Snygg sommarstil till bra pris – modechefens budgetfavoriter!

Vårens snyggaste sneakers – från budget till lyx!

Mest läst