Artikeln innehåller reklamlänkar

En riktigt snygg fuskpäls kan höja en outfit till högre trendgrader samtidigt som den är skön och varm. Och den är både populär och trendig, de flesta butiker har sina egna varianter på fuskpälsarna. Och oavsett om du vill satsa på en så naturtrogen som möjligt eller om du hellre är sugen på en härlig färgklick så finns det mycket att välja på. I höst går många fuskpälsar i naturtrogna nyanser, där kolatoner, beige och rostrött är de stora trenderna.

Här har vi valt de finaste fuskpälsarna som finns i butik just nu:

En slät och mjuk fuskpäls i en lång modell, från & Other Stories.  (länk till butik)

Kort fuskpälsjacka med luddiga ärmslut, fåll och krage som liknar fårskinn i texturen. Snygg jacka att ha över ett par vida byxor eller en mönstrad klänning. Från Dagmar. (länk till butik)

En kortare jacka med en fuskpäls med kort och mönstrad lugg, finns i tre färger, vitt, vinrött och svart. Från Vero Moda. (länk till Ellos)

 

Fluffig fuskpälskappa i en snygg ljusblå nyans som är fin att matcha till svarta accessoarer och skor, från Stand. (länk till butik)

Svart är alltid rätt! Elegant lång svart fuskpälskappa med skärp i samma material, från Zara.

Väck tigern i dig! Djurmönstrat är fortfarande hett. Denna tigermönstrade korta fuskpälsjacka hade vi matchat med rosa halsduk och vantar — så snyggt! Från Jakke. (länk till Åhlens)

Glansig fuskpäls i svart och mörkbrunt, den har dolda fickor och knäpps med hakar. Från Ellos. (länk till Ellos)

Den här jackan uppfyller många krav på en gång, den är snyggt roströd, den har en huva och stora fickor — den har helt enkelt det mesta man behöver! Från Monki.  (länk till butik)

Fuskpälskappa med lockig, fårskinnsliknande lugg. Från Saki/Cellbes. (länk till butik)

Bohemchic fuskpälskappa som flörtar rejält med 1970-talet med sina breda kavajslag och markerade midja, från drottningen av fuskpäls — Stella McCartney. (länk till butik)

Svart fuskpälsjacka med en lyxig känsla i en klassisk modell, från H&M. (länk till butik)

Brun fuskpälskappa i oversizemodell med en mönstrad yta som ger en spännande textur, från Second Female. (länk till Ellos)

Lång fuskpäls i en mjukt roströd nyans, som är perfekt nu i höst. Matcha med svarta, vita eller varför inte mossgröna detaljer såsom halsduk och vantar? Kappan finns även i beige och svart, från Carin Wester/Åhléns. (länk till Åhlens)

Läs även: 
Snyggaste klänningarna i butik under 500 kronor!

Höstens finaste kjolar — 10 snygga shoppingtips

11 fina höstblusar som lyfter din outfit

Höstens snyggaste stövlar — 13 shoppingtips!

Mest läst