Artikeln innehåller reklamlänkar

Stöveln med skaft upp till knäna har verkligen tagit plats i skohyllorna i år, den är hetare än någonsin. Vi ser många cowboy-inspirerade modeller men också stövlar som för tankarna till 1970-talen med hög blockklack och rund tå, men vi ser även influenser från 1980- och 1990-talen med de lite mer pösiga avsluten.

Vilken modell du än satsar på så har du en stövel som du kan använda på flera sätt för att liva upp flera outfits. I höst bär vi gärna stöveln under en ankelkort byxa (perfekt när det är kyligt ute). Men det är också snyggt att ha en stövel till en vadlång kjol eller klänning eller varför inte ovanpå ett par tighta jeans? Humöret för dagen sätter stilen!

Höstens snyggaste stövlar

Brun stövel med klack

Denna bruna skinnstövel flörtar rejält med 1970-talet, och med den äran! Finns i stl 36-41, från Vagabond. (länk till Ellos)

Svarta cowboyboots

Coola svarta reptilmönstrade boots i cowboystuk, finns i storlekarna 35-42, från & Other Stories. (länk till & Other Stories)

Beige stövel

Knähög stövel i lattebeige och med en kontrasterande klack på 8,5 centimeter, finns i storlekarna 35-41, från Atp Atelier.

Svart stövel i mocka

Klassisk svart stövel i mocka och skinn med ett snyggt band runt vristen, finns i storlekarna 36-41, från Tommy Hilfiger. (länk till Åhlens)

Stövel med prickigt mönster av metallknappar

Dekorera mera! Denna 1980-talsdoftande stövel med bohemiska detaljer finns i storlekarna 35-41, från Isabel Marant. (länk till butik)

Svart stövel med skaft som rynkar sig

Så snygg! Stövel i mockaimitation med rynkigt skaft, finns i storlekarna 36-41, från So All/Din Sko. 

Vit stövel med hög klack

Högklackad stövel med högt skaft i naturvitt hållbart producerat skinn. Är vitt inte din färg kan du andas ut, den finns den även i svart och honungsbrunt. Stöveln säljs i storlekarna 35-42 och du hittar dem på Zara.

Brun stövel med reptilmönster

Mörkbrun stövel med cowboykänsla, finns i storlekarna 36-41, från Ganni.  (länk till butik)

Svart stövel med grov gummisula

Stövel i läderimitation med en cool chunky sula som är pricken över i:et, finns i storlek 35-42, från H&M.  (länk till H&M)

Brun stövel i skinn och mocka

Brunröd stövel i ridstövel modell med en guldig detalj runt hälen samt ett pösigt avslut på skaftet, finns i storlekarna 36-42, från Tamaris. (länk till Ellos)

Ormmönstrad stövel med spännande klack

Denna 1970-talsinspirerande stövel med snakeprint har en stabil klack och finns i storlekarna 35-42, från Staud.  (länk till butik)

Svart stövel med rundat cowboyskaft och låg klack

Vår bloggare Cecilia Blankens som säljer denna stövel via sitt eget märke Blankens (länk till butik) beskriver denna stövel som ”mamman till alla andra stövlar” och vi är verkligen beredda att hålla med. Stöveln finns i storlekarna 36-41, den är dock redan slutsåld, men nya är på väg in som det går att förhandsbeställa redan nu!

Svart elegant stövel

Knähöga stövlar med hög klack och lite pösigt skaft, perfekt för de lite mer festliga tillfällena, finns i storlek 36-41, från Arket. (länk till butik)

Läs även: 
Höstens snyggaste kappor — här är våra bästa val

Snyggaste jobb- och vardagsväskorna hösten 2019

12 snygga träningsväskor att ha till gymmet – och jobbet!

14 fina klänningar som passar till vardag och fest

 

Mest läst