Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Höstens snyggaste stövlar — 13 shoppingtips!

12 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Den höga stöveln är tillbaka och är perfekt att matcha till den vadlånga kjolen, och i höst finns stöveln i flera olika stilar allt från cowboy-boot till stövlar som flörtar med 1980-talet. Vi har letat och hittat stövlar i olika stilar och prisklasser.
Annons

Stöveln med skaft upp till knäna har verkligen tagit plats i skohyllorna i år, den är hetare än någonsin. Vi ser många cowboy-inspirerade modeller men också stövlar som för tankarna till 1970-talen med hög blockklack och rund tå, men vi ser även influenser från 1980- och 1990-talen med de lite mer pösiga avsluten.

Vilken modell du än satsar på så har du en stövel som du kan använda på flera sätt för att liva upp flera outfits. I höst bär vi gärna stöveln under en ankelkort byxa (perfekt när det är kyligt ute). Men det är också snyggt att ha en stövel till en vadlång kjol eller klänning eller varför inte ovanpå ett par tighta jeans? Humöret för dagen sätter stilen!

Höstens snyggaste stövlar

Brun stövel med klack

Denna bruna skinnstövel flörtar rejält med 1970-talet, och med den äran! Finns i stl 36-41, från Vagabond. (reklamlänk)

Annons
Svarta cowboyboots

Coola svarta reptilmönstrade boots i cowboystuk, finns i storlekarna 35-42, från & Other Stories. (reklamlänk)

Beige stövel

Knähög stövel i lattebeige och med en kontrasterande klack på 8,5 centimeter, finns i storlekarna 35-41, från Atp Atelier.

Annons
Svart stövel i mocka

Klassisk svart stövel i mocka och skinn med ett snyggt band runt vristen, finns i storlekarna 36-41, från Tommy Hilfiger. (reklamlänk)

Stövel med prickigt mönster av metallknappar

Dekorera mera! Denna 1980-talsdoftande stövel med bohemiska detaljer finns i storlekarna 35-41, från Isabel Marant. (reklamlänk)

Annons
Svart stövel med skaft som rynkar sig

Så snygg! Stövel i mockaimitation med rynkigt skaft, finns i storlekarna 36-41, från So All/Din Sko. 

Vit stövel med hög klack

Högklackad stövel med högt skaft i naturvitt hållbart producerat skinn. Är vitt inte din färg kan du andas ut, den finns den även i svart och honungsbrunt. Stöveln säljs i storlekarna 35-42 och du hittar dem på Zara.

Annons
Brun stövel med reptilmönster

Mörkbrun stövel med cowboykänsla, finns i storlekarna 36-41, från Ganni.  (reklamlänk)

Svart stövel med grov gummisula

Stövel i läderimitation med en cool chunky sula som är pricken över i:et, finns i storlek 35-42, från H&M.  (reklamlänk)

Annons
Brun stövel i skinn och mocka

Brunröd stövel i ridstövel modell med en guldig detalj runt hälen samt ett pösigt avslut på skaftet, finns i storlekarna 36-42, från Tamaris. (reklamlänk)

Ormmönstrad stövel med spännande klack

Denna 1970-talsinspirerande stövel med snakeprint har en stabil klack och finns i storlekarna 35-42, från Staud.  (reklamlänk)

Annons
Svart stövel med rundat cowboyskaft och låg klack

Vår bloggare Cecilia Blankens som säljer denna stövel via sitt eget märke Blankens (reklamlänk) beskriver denna stövel som ”mamman till alla andra stövlar” och vi är verkligen beredda att hålla med. Stöveln finns i storlekarna 36-41, den är dock redan slutsåld, men nya är på väg in som det går att förhandsbeställa redan nu!

Svart elegant stövel

Knähöga stövlar med hög klack och lite pösigt skaft, perfekt för de lite mer festliga tillfällena, finns i storlek 36-41, från Arket. (reklamlänk)

 

Annons