Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Hyllade byxan är tillbaka – därför säljer den alltid slut

02 maj, 2023 
AvMärta Börjeson Munk Kaij
hyllad byxa uniqlo
Allt om den virala och hyllade byxan som sitter bra på alla!
Uniqlos kultförklarade kostymbyxa är tillbaka – och vi kan inte få nog av den. Vi förklarar varför den är så populär och hyllad.
Annons

Att hitta det perfekta byxparet som är både smickrande och bekväma, men också prisvärda kan kännas som en omöjlig utmaning. Men det verkar som att Uniqlo har besvarat våra böner med sin hyllade byxa – och den är äntligen tillbaka i lager!

Därför är budgetbyxan så populär

Den vida byxan, som sägs sitta bra på alla, blev en enorm succé på sociala medier tack vare den smickrande och elastiska midjan, stretchiga material och snygga passform. Och nu är de äntligen tillbaka i fem tidlösa nyanser. Byxan är ett riktigt budgetkap, finns i många storlekar och är den perfekta basen för alla vår- och sommargarderober. Vill du lägga vantarna på ett par måste du agera snabbt – vi misstänker nämligen att byxorna kommer sälja slut snart igen.

En TikTok-användare visade upp den hyllade byxmodell med texten: "Om du letar efter de perfekta byxorna, här är de". Spana in videon nedan!

@ndpiggott Uniqlo wide leg pleated pants. If you’ve been looking for the perfect pants, this is them. #ootd #clothes #pants #workpants ♬ original sound - Nicole & Sigge

Uniqlos populära byxmodell – i fem olika färger

Den mångsidiga byxan med trendigt vida ben finns nu i fem snygga och tidlösa färger. Vi listar dem alla nedan!

Annons

Svart

Ett par svarta kostymbyxor är ett måste i basgarderoben och funkar till alla tillfällen. Spana in det svarta paret här (reklamlänk).

svarta kostymbyxor med vida ben och hög midja för dam från uniqlo
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Ljusblå

En av årets stora trendfärger är ljusblått. Dessa kostymbyxor kommer göra succé i sommargarderoben! Se mer och klicka hem det ljusblå byxorna hä (reklamlänk)r.

ljusblå kostymbyxor med hög midja och vida ben för dam från uniqlo

Grå

Minst lika tidlöst som svart och lättare att matcha med fler färger, grå kostymbyxor är mångsidiga och kan användas till både formella och mindre formella tillfällen. Se mer och köp de grå kostymbyxorna här (reklamlänk).

Annons
grå kostymbyxor med hög midja, vida ben och veck fram för dam från uniqlo
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.

Krämvita

Krämvita kostymbyxor ger en klassisk och elegant stil i vår och sommar. Gillar du den ljusa stilen hittar du dem här (reklamlänk).

vit kostymbyxa för dam från uniqlo
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Gröna

Vill du addera en trendig touch till din stil är ett par gröna byxor ett säkert val. Ursnyggt att matcha med en vit skjorta! Se mer och klicka hem dem här (reklamlänk).

Annons
gröna kostymbyxor med hög midja och vida ben för dam från uniqlo
Klicka på bilden för att komma direkt till byxorna.
ELLE-galan 2023: Här är pristagarnaBrand logo
ELLE-galan 2023: Här är pristagarna
Annons