Indiska lanserar årets sommarkollektion – en färgstark kollektion där klänningar står i fokus. Modellen som frontar kampanjen är artisten Linnea Henriksson, högaktuell med nya albumet Linnea Henriksson och en Sverigeturné i sommar. Tillsammans med Gyllene Tider står hon också bakom den officiella låten till fotbolls-VM och i höst medverkar hon dessutom i succéprogrammet ”Så mycket bättre”.

– Att klä mig i färg och mönster är mitt snabbaste trix för att bli på bra humör. Jag har vuxit upp med Indiska och i min hemstad Halmstad var det Indiska-butiken som stack ut. Där gick jag in för att drömma mig bort, ta in dofterna, känna på tygerna och väga halsbanden i mina händer. Det känns därför jättekul och väldigt naturligt att göra detta samarbete, säger Linnea.

– Med Linneas musikaliska bakgrund tar vi det kreativa temat vidare inom ytterligare ett område. Vi är oerhört stolta och glada över samarbetet med Linnea. Kollektionen är färgstark, feminin och inspirerande och det är precis så vi upplever Linnea, säger Sofie Saberski, marknadschef Indiska, i ett pressmeddelande.

Kollektionen finns i butik nu och består av mode, accessoarer och inredning.

Här är fem favoriter från kollektionen! 

Vit tunikaklännin (reklamlänk från Apprl).

Grön omlottklänning (reklamlänk från Apprl).

Blå, blommig byxdress (reklamlänk från Apprl).

Röd klänning med vitt blommönster (reklamlänk från Apprl).

Långklänning med broderier (reklamlänk från Apprl).

Se hela kollektionen här! (reklamlänk från Apprl)

Läs även:

Snyggaste solglasögonen 2018

Finaste byxdresserna just nu

Snygga kimonos – modechefens favoriter!

Mer läsning

Femina