Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Inspireras av Victorias sommarstil

17 jul, 2020 
AvLisa Nilsson
Vår kronprinsessa Victoria är ett sant modelejon och det är ofta hon väljer sin stil med omsorg och bär gärna svensk design. På Victoriadagen, den 14 juli, i år var Victoria otroligt sommarsnygg. Vi har samlat plaggen som gör att du kan härma hennes stil.
Annons

På Victoriadagen i år, den 14 juli, bar kronprinsessan Victoria en vacker vit klänning med blommor på från ByMalina. Victoria bär ofta stilrena outifts att avundas, så därför har vi plockat ihop plaggen och accessoarerna som gör att du kan sno Victorias somriga stil från hennes födelsedag. Från klänningar och skor till halsband och örhängen.

ByMalina

Här är klänningen av svensk design som Kronprinsessan Victoria faktiskt bar på sin födelsedag i år, den kommer från ByMalina. (reklamlänk)

Annons
ByMalina

Om man inte skulle vilja ha den blommiga varianten av Victorias klänning kan du istället köpa en i en krispigare vit färg, den hittar du här. (reklamlänk)

På sin födelsedag bar kronprinsessan Victoria en vacker blå klänning från Baum und pferdgarten (reklamlänk).

Baum und pferdgarten

Klänningen har en lite högre krage vid halsen och på kjolen finns det volangdetaljer. Klicka hem denna skönhet här. (reklamlänk)

Annons
Baum und pferdgarten

Den blåmönstrade klänningen finns även i en kortare modell med lång ärm om man inte vill ha en maxiklänning. Klänningen i kortare modell hittar du här. (reklamlänk)

lauren ralph lauren

Till den vita klänningen adderar kronprinssesan en sandal i läder med klack. Liknande sko som Victoria bar på sin födelsedag hittar du hos Lauren Ralph Lauren. (reklamlänk)

Annons
& other stories

Till klänningen Victoria bar på Victoriadagen så hade hon ett par lekfulla örhängen med små fjärilar och rosa detaljer. Vi har hittat ett par örhängen som fångar just den där lekfullheten och bryter av fint mot den vita klänningen. De hittar du hos & Other stories. (reklamlänk)P

H&M

Den här cremevita klänningen i satin har en något kortare ärmlängd och kjolen slutar strax innan ankeln. Ärmarna skapar en vacker draperad stil och volangkanten i midjan ger en fin silhuett, klänningen hittar du hos H&M. (reklamlänk)

Annons

Örhängen med guld och rosa detaljer, de hittar du här. (reklamlänk)

Twist and Tango

Denna klänning skiljer sig något från Victorias, men vi tycker ändå att den fångat essensen av hennes smak och stil – med den ljusblåa färgen och volangdetaljerna längs med urringningen. Klänningen kommer från Twist & Tango. (reklamlänk)

Annons
Syster P

Addera ett halssmycke av guld och du har Victorias stil, som detta fina halsband med en liten snäcka från Syster P. (reklamlänk)

& Other stories

Matcha Victorias sommarstil med de här sköna kilklackssandalerna i skinn från & Other stories. (reklamlänk)

Annons
KappAhl

Även denna klänning påminner om den blommönstrade klänningen Victoria bar. Den är något kortare i längden och istället för en lång ärm har den en volangärm som täcker axeln, men går inte ned helt över. Klänningen hittar du hos KappAhl. (reklamlänk)

Gant

Skulle man inte vilja ha klack på sin sandal så finns den platåsandalen, som gör att man kommer upp något, men slipper värk i fötterna om man är ovan vid klack. De här sandalerna kommer från Gant. (reklamlänk)

Annons

Klänningen från Karen by Simonsen skiljer sig en hel del, men även den har samma detaljer som Victoria brukar välja på sina klänningar, knytdetaljer och volanger. Och vem skulle inte vilja bära den här härliga klänningen med ett vackert fall. Den hittar du här. (reklamlänk)

& Other stories

Guldpläterat halsband från & Other stories. (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons