Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Isabella Löwengrip blir delägare i svenska modemärket Stylein

10 jan, 2018 
AvIda Gustafsson
Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip går med sitt bolag Nordic Tech House in som delägare för att digitalisera Stylein.
Annons

Isabella Löwengrip driver sedan tidigare egna skomärket Flattered samt hud- och hårvårdsserien Löwengrip Care & Color. Med delägarskapet i Stylein ska Nordic Tech House digitalisera bolaget med målet att fördubbla omsättningen inom två år.

– Det är fantastiskt att vi blir delägare i Stylein och kan digitalisera bolaget. Vi har erfarenhet av både digitalisering och e-handel inom mode genom vårt bolag Flattered och att digitalisera retail är avgörande för framtiden. Jag älskar Styleins design och bär ofta deras kläder, säger Isabella Löwengrip, medgrundare Nordic Tech House i ett pressmeddelande.

Stylein grundades 2001 av designern Elin Alemdar som skapade varumärkets första handsydda kollektion när hon pluggade på Fashion Institute of Technology i New York. Stylein har gjort sig kända för sitt skandinaviskt minimalistiska uttryck och kläder med perfekt passform.

Annons

– Jag tror att Nordic Tech House med sin nyfikenhet, innovationsförmåga och digitala expertis kommer att tillföra exakt det Stylein behöver för att ta nästa stora kliv. Att dessutom få ha med två så kompetenta och framgångsrika kvinnor som Isabella och Pingis på den här resan gör mig väldigt förväntansfull inför framtiden, säger designern Elin Alemdar.

Annons