Se 5 tecken på att du behöver en ny behå
1:05

Efter reklamen: Se 5 tecken på att du behöver en ny behå

(1:05)

Slå på ljud

Att gå utan behå känns självklart för vissa, men som ett stort steg för andra. Speciellt kvinnor med stora bröst kan känna sig obekväma med att gå utan behå, då brösten kan skava och kännas tunga utan stöd.

Men nu sprids det en video på ett enkelt plagg som kan göra att du slipper bära behå, även om du har en större kupstorlek. Det är Tiktokanvändaren Kaity som har lagt upp en video där hon testar ett särskilt linne som ger så mycket stöd att hon känner sig bekväm med att skippa behån – trots att hon hade DD i kupstorlek.

Kaity visar hur hon hoppar runt i linnet-

Foto: Tiktok.

”När man kan hoppa runt utan behå när man har mammabröst i storlek DD... och inte studsa runt i stället”, skriver hon på det sociala mediet.

Linnetipset som gör att du slipper behå

I videon, som också har plockats upp av brittiska sajten The Sun, visar Kaity hur hon hoppar upp och ner när hon bär linnen i olika färger, utan att få ont i brösten eller att de flänger för mycket.

”Inga för behåar för dessa mammabröst med DD-kupa”, skriver hon också till klippet.

@happyfitkatie

not the drake reference ahaha #nobra #curvyfashion #fitness @vitality code: Katie

♬ Jimmy Cooks - Drake

Kaity skriver inte var hennes linnen är ifrån, men en annan kvinna har löst samma problem med ett linne från märket Vitality. Tiktokaren Katie Johnson visar vad hon tycker är det perfekta linnet för att gå utan behå när man har större bröst.

– Jag har hittat det bästa linnet någonsin som man aldrig måste ha behå under, säger hon och konstaterar att hennes bröst i vanliga fall hänger längre ner när hon bär linne utan behå – men inte med ”The Allora tank”, som linnesmodellen heter.

Mest läst