Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Jenny Strömstedt strålar i blått – från klarblå klänning till ljusblå kostym

14 jan, 2022 
AvCecilia Persson
Fotograf@siroun.stylisttv4 på Instagram
Jenny Strömstedt i blå klänning och en ljusblå kostym
En skönhet klär i allt – och Jenny Strömstedt klär lite extra bra i blått! Här hittar du hennes senaste blå look i form av en omlottklänning, samt två tidigare favoriter: en mönstrad blå klänning och en ljusblå kostym.
Annons

Den senaste veckan har vi kunnat se såväl Maria Forsblom som Jenny Strömstedt klädda i blå toner i TV4 Nyhetsmorgon-studion. Den sistnämnda bar en omlottklänning i en riktigt snygg klarblå färg som verkligen drar blickarna till sig.

Jenny Strömstedt i blå omlottklänning

Jenny Strömstedt i blå omlottklänning i TV4 Nyhetsmorgon

Klänningen kommer från det svenska märket Aéryne och finns att köpa hos Åhléns. Läs mer och köp klänningen här (reklamlänk).

Jenny Strömstedt blå glansig omlottklänning i TV4 Nyhetsmorgon
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Men det här var inte första gången Jenny Strömstedt bar blått; vi såg henne i olika nyanser av färgen redan i somras. Blått är verkligen den perfekta sommarfärgen, inte minst när solen har gjort sitt.

Annons

En sommarmorgon såg vi henne i rutan i en vacker omlottklänning med slag, knytning i midjan och en plisserad, något utställd kjol. Klänningen har ett spännande vattenfärgsliknande mönster som påminner om en himmel med moln – ett perfekt sätt att ta in konsten i sin look, med andra ord!

Jenny Strömstedt i en mönstrad blå klänning

Looken är stylad av Siroun Forsberg (@siroun.stylisttv4 på Instagram) och den fina klänningen kommer liksom många andra av Jenny Strömstedts favoritlooks från & Other Stories, läs mer och köp den här (reklamlänk).

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Klänningen finns även i ett riktigt snyggt och stilren leopardmönster som liksom den blå varianten kommer att vara lika snygg att bära nu under sensommaren som under hösten och vintern. Läs mer och köp den här (reklamlänk).

stilren plisserad leopardklänning från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Men den blå klänningen är alltså inte det enda plagget i blått som Jenny Strömstedt har burit de senaste dagarna. Häromdagen såg vi henne dessutom i en elegant ljusblå kostym, även den från & Other Stories, som vi länge har haft ögonen på – kanske är det dags att slå till nu!

Annons
Jenny Strömstedt i en ljusblå kostym

Kavajen har en figursydd passform med ett bälte i midjan som ger den det där lilla extra, läs mer och köp den här (reklamlänk).

ljusblå kavaj Jenny Strömstedt
Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Kavajen lyfter vilken outfit som helst och är riktigt snygg till ett par svarta jeans eller kostymbyxor, men extra stilsäkert blir det att bära den tillsammans med de matchande kostymbyxorna. De har en rak passform, hög midja med hällor samt pressveck fram, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

Annons
ljusblå kostymbyxor Jenny Strömstedt
Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Se mer:

Så stylar du den vadlånga kjolen- på tre enkla sätt med Emma DanielssonBrand logo
Så stylar du den vadlånga kjolen- på tre enkla sätt med Emma Danielsson
Annons