Artikeln innehåller reklamlänkar
Jenny Strömstedt i en mönstrad blå klänning och en ljusblå kostym

Den senaste veckan har Jenny Strömstedt dragits lite extra till blå plagg i TV4 Nyhetsmorgon – och vi förstår varför! Blått är verkligen den perfekta sommarfärgen, inte minst nu när två av sommarmånaderna har passerat och solen har gjort sitt.

En morgon såg vi henne i rutan i en vacker omlottklänning med slag, knytning i midjan och en plisserad, något utställd kjol. Klänningen har ett spännande vattenfärgsliknande mönster som påminner om en himmel med moln – ett perfekt sätt att ta in konsten i sin look, med andra ord!

Jenny Strömstedt i en mönstrad blå klänning
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Looken är stylad av Siroun Forsberg (@siroun.stylisttv4 på Instagram) och den fina klänningen kommer liksom många andra av Jenny Strömstedts favoritlooks från & Other Stories, läs mer och köp den här (länk till & Other Stories).

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Klänningen finns även i ett riktigt snyggt och stilren leopardmönster som liksom den blå varianten kommer att vara lika snygg att bära nu under sensommaren som under hösten och vintern. Läs mer och köp den här (länk till & Other Stories).

stilren plisserad leopardklänning från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till klänningen.

Men den blå klänningen är alltså inte det enda plagget i blått som Jenny Strömstedt har burit de senaste dagarna. Häromdagen såg vi henne dessutom i en elegant ljusblå kostym, även den från & Other Stories, som vi länge har haft ögonen på – kanske är det dags att slå till nu!

Jenny Strömstedt i en ljusblå kostym
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Kavajen har en figursydd passform med ett bälte i midjan som ger den det där lilla extra, läs mer och köp den här (länk till & Other Stories).

ljusblå kavaj Jenny Strömstedt

Klicka på bilden för att komma direkt till kavajen.

Kavajen lyfter vilken outfit som helst och är riktigt snygg till ett par svarta jeans eller kostymbyxor, men extra stilsäkert blir det att bära den tillsammans med de matchande kostymbyxorna. De har en rak passform, hög midja med hällor samt pressveck fram, läs mer och köp dem här (länk till & Other Stories).

ljusblå kostymbyxor Jenny Strömstedt

Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

LÄS ÄVEN:

Här hittar du Jenny Strömstedts snygga bruna klänning – som vi vill bära hela hösten!

Denim och jordnära hos Carin Wester i höst – spana in den nya tidlösa kollektionen

Maria Forsbloms stilsäkra sommaroutfit – här hittar du den svarta blusen och byxorna

2:13

Efter reklamen: Femina firar pride 2021 med Cherry Wilder

(2:13)

Mer läsning

Femina