Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Jenny Strömstedts mönstrade blusar och toppar i TV4 Nyhetsmorgon – här hittar du dem

12 feb, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på Instagram
Jenny Strömstedt blus topp Nyhetsmorgon
Redan nu har Jenny Strömstedt inte bara levererat flera stabila Nyhetsmorgon-sändningar under 2024 utan också mängder av stilsäkra outfits. Det finns en typ av plagg som vi sett extra mycket av – och som gör det enkelt att klä upp flera av basplaggen från basgarderoben.
Annons

Det kan kännas som en utmaning att klä sig snyggt under vintern, men inne i TV4:s Nyhetsmorgon-studio levereras snygga looks på löpande band. En av de stilsäkra programledarna är som vanligt Jenny Strömstedt, som tillsammans med stylisten Siroun Forsberg sätter ihop snygga outfits som sedan kan skådas i tv-rutan. De senaste veckorna har vi kunnat se Jenny Strömstedt i en särskilt typ av plagg som låser upp många snygga looks som gör avtryck – närmare bestämt stilsäkra blusar och toppar med mönster.

Jenny Strömstedts mönstrade blusar och toppar i Nyhetsmorgon

Den erfarna programledaren har den senaste burit flera stilsäkra blusar och toppar som alla haft snygga mönster på ett eller annat sätt. Det fiffiga med en snygg överdel som gör avtryck är att den går att matcha med en relativt neutral nederdel, som en svart kjol, svarta kostymbyxor eller jeans, och ändå få till en stilsäker outfit.

Jenny Strömstedt i vit blus

För ett par veckor sedan kunde vi se Jenny Strömstedt i den här snygga blusen med ett romantiskt och lätt bohemiskt mönster, som hon bar tillsammans med ett par mer neutrala byxor.

Annons

Blusen i en ljusbeige nyans är gjord i en skön blandning av modal och viskos, och har långa ärmar med lätt puffeffekt samt manchetter med knappar i ärmsluten. Den har även en diskret peplumskärning nedtill som är en av säsongens stora trender våren 2024. Blusen kommer från & Other Stories, se mer och köp den här (reklamlänk).

Ljusbeige bohemisk blus med brodyr från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.
Annons

Jenny Strömstedt – blommig blus

Så sent som nu i helgen bar Jenny en annan snygg blus, närmare bestämt den här blommiga varianten i dova toner av rosa, gult och brunt.

Även den blusen kommer från & Other Stories och har också långa puffärmar. Den har en volangkant i halslinningen samt knappar fram, så att den kan bäras både helt knäppt eller med en lätt v-ringning. Se mer och köp blusen här (reklamlänk).

Blommig blus med puffärmar, knappar och volangkrage från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till blusen.

Jenny Strömstedt – randig tröja

I slutet av januari bar Jenny Strömstedt en ännu mer grafiskt effektfull överdel, nämligen en svart- och vitrandig polotröja.

Annons

Den snygga polotröjan bar Jenny med en vadlång svart kjol med vidd och knähöga grå stövlar i mocka.

Också den randiga tröjan kommer från & Other Stories, en kedja som vi även annars ofta ser Jenny Strömstedt bära plagg ifrån. Den är gjord i viskos och har en smickrande figurnära passform som gör den perfekt att bära med ett par eleganta vida kostymbyxor eller jeans. Se mer och köp polotröjan här (reklamlänk).

Annons
Svartvitrandig polotröja med figurnära passform från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.
Jenny Strömstedts stil genom årenBrand logo
Jenny Strömstedts stil genom åren
Annons
Annons