Jenny Strömstedt i jeans och blus i denim

Jenny Strömstedts snygga denimoutfit.

Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Nu under hösten och vinterhalvåret vill vi gärna bära rejäla material i form av stickade tröjor och jeans i olika former. Det verkar även Jenny Strömstedt stämma in på – nyligen bjöd hon nämligen på en trendig look med denim från topp till tå när hos dansade loss med Anders Pihlblad och Moa "Moa The Warrior" Engdahl i Nyhetsmorgon.

Outfiten, som är stylad av Siroun Forsberg, består av en denimblus med romantiska inslag, kombinerat med ett par trendiga, vida jeans i samma nyans.

Jenny Strömstedt i jeans och blus i denim
Foto: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Blusen kommer från & Other Stories och har knappar hela vägen fram, samt korta puffärmar med resår för en fin volangeffekt. Den har även en stor volangkrage som ger det råa materialet en romantisk touch. Läs mer och köp denimblusen här (reklamlänk från Adtraction).

Jenny Strömstedt jeansblus i denim i TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansblusen.

Även de ljusa jeansen kommer från & Other Stories och är i en vid modell som är trendig just nu. De är dessutom extra utställda i bensluten vilket ger en stilsäker silhuett. Läs mer och köp de vida jeansen här (reklamlänk från Adtraction).

Jenny Strömstedt ljusa vida jeans i TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Jeansen finns även i en snygg off white-nyans som är lika snygg nu under de mörkare månaderna som till våren och sommaren. Vem vill inte lysa upp i vintermörket? Du kan läsa mer och köpa de vita jeansen här (reklamlänk från Adtraction).

vida vita jeans

Klicka på bilden för att komma direkt till jeansen.

Skorna som Jenny Strömstedt bär med den snygga jeansoutfiten kommer även de från & Other Stories. De är gjorda i läder, är i en snygg sock boot-modell och finns även i beige. Läs mer och köp skorna här (reklamlänk från Adtraction).

Jenny Strömstedt svarta boots i TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

Läs också: I höst vill vi bära Jenny Strömstedts stilsäkra leopard-outfit

0:45

Efter reklamen: Nobelpriset i litteratur 2021 tilldelas Abdulrazak Gurnah

(0:45)

Mer läsning

Femina