Artikeln innehåller reklamlänkar
Jenny Strömstedt i svartvit tröja med katter i TV4 Nyhetsmorgon

Jenny Strömstedts omtalade katt Kerstin har fått konkurrens – kanske har TV4-profilen rentav nya kattfavoriter? Klart står i alla fall att den härliga svartvita tröjan med kattmotiv som Jenny Strömstedt bar en morgon i vintras när hon sände TV4 Nyhetsmorgon har tilltalat många tittare.

Jenny Strömstedt i svartvit tröja med katter i TV4 Nyhetsmorgon
Foto och styling: @siroun.stylisttv4 på Instagram

Jenny Strömstedt – tröja med katter

Den stickade tröjan som Jenny Strömstedt bar pryddes av ett gäng svarta katter på den vita basen och kommer från den svenska kedjan & Other Stories (en kedja som även självaste kronprinsessan Victoria bar en stickad tröja från för ett tag sedan). Den sålde dock slut på nolltid men du kan hålla utkik efter om den kommer in i lager igen här (länk till & Other Stories).

Jenny Strömstedt kattröja från & Other Stories i TV4 Nyhetsmorgon

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Nu kommer dock goda nyheter för dig som inte vill släppa taget om det älskvärda mönstret – & Other Stories har nämligen tagit in en liknande tröja med samma kattmotiv! Även denna är stickad och har ribbade detaljer i ärmsluten och i halsringningen. Den är dessutom kortärmad – med andra ord ett perfekt plagg att bära i sommar! Läs mer och köp tröjan med kattmotiv här (länk till & Other Stories).

kortärmad svartvit tröja med katter från & Other Stories

Klicka på bilden för att komma direkt till tröjan.

Tillsammans med den mönstrade tröjan bar Jenny ett par riktigt stilsäkra kostymbyxor som även de kommer från ett svenskt varumärke: Rodebjer. Byxorna har hög midja och vida ben samt saknar sidosömmar, något som ger en draperad effekt och ett vackert fall. Läs mer och köp kostymbyxorna här (länk till Åhlens).

Jenny Strömstedt svarta långa kostymbyxor med hög midja och vida ben från Rodebjer

Klicka på bilden för att komma direkt till byxan.

Under Jennys kattröja skymtade det fram en vacker liten volangkrage från en blus som också kommer från & Other Stories. Exakt vilken blus hon bär är inte helt tydligt – & Other Stories har nämligen en mängd vackra blusar med volangkrage som du kan välja och vraka mellan. En perfekt detalj som ger vardagslooken ett riktigt lyft! Se & Other Stories utbud av vita blusar här (länk till & Other Stories).

Jenny Strömstedt vit blus med volangkrage från & Other Stories

Den här vita blusen med volangkrage är en av våra många favoriter hos & Other Stories. Klicka på bilden för att komma direkt till den.

Om du vill sno hela looken rakt av så bar Jenny Strömstedt även ett par sneakers från Karl Lagerfeld i svart och vitt som knyter ihop hela looken fint. Dessa sneakers från Gant går i samma färger och kommer att vara lika snygga till kostymbyxor som till midikjol i sommar. Se mer och köp skorna här (länk till Ellos).

svartvita sneakers för dam från Gant

Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.

6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt
0:46

Efter reklamen: 6 saker du kanske inte visste om Jenny Strömstedt

(0:46)

Slå på ljud
Mest läst