Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Jenny Strömstedts vackra sommaroutfit – som passar perfekt till kontoret

31 maj, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4
Jenny Strömstedt i Nyhetsmorgon i lila kjol, vit skjorta och svarta slingbacks
Högsommarvärmen ställer höga krav på vardagslooks som inte bara ska bäras till jobbet utan också fungera i de höga temperaturerna. I TV4 Nyhetsmorgon visade Jenny Strömstedt upp en outfit som prickade in alla rätt!
Annons
Årets Feminista – allt om Feminas prestigefyllda utmärkelseBrand logo
Årets Feminista – allt om Feminas prestigefyllda utmärkelse

Vecka efter vecka går det att slå på TV:n och mötas av stilsäkra looks i TV4 Nyhetsmorgon, stylade av Siroun Forsberg. Så var det också för några dagar sedan, då Jenny Strömstedt rattade morgonprogrammet – och gjorde det i en stilsäker och färgstark outfit.

Jenny Strömstedt i lila kjol och vit skjorta

På sig hade nämligen programledaren en outfit som både var riktigt snygg och också lämplig för sommarvärmen som fortfarande råder.

I fokus stod en lila midikjol med en lätt a-linjeformad silhuett och en snygg bred smock-effekt i midjan. Kjolen är gjord i en blandning av viskos, linne och lyocell som alla passar extra bra under varma sommarmånader. Den kommer från & Other Stories, se mer och köp kjolen här (reklamlänk).

Annons
Lång lila kjol i linne, viskos och lyocell från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Till kjolen bar Jenny en tidlös och elegant linneskjorta i en snygg vit nyans från samma kedja. Den har knappar fram och långa ärmar som är snygga att rulla upp eller bära som de är och som håller dig sval i värmen. Se mer och köp skjortan här (reklamlänk).

Långärmad vit linneskjorta med knappar från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skjortan.

På fötterna bar Jenny en av säsongens stora skotrender – slingbacks. Hon valde en tidlös svart variant med spetsig tå från & Other Stories som är lika snygg till klänning och kjol som till jeans och kostymbyxor. Se mer och köp skorna här (reklamlänk).

Annons
Svarta tidlösa slingbacks med halvlåg klack från & Other Stories
Klicka på bilden för att komma direkt till skorna.
Annons
Annons