Artikeln innehåller reklamlänkar
jenny strömstedt rosa klänning tv4 nyhetsmorgon

Under helgens Nyhetsmorgon på TV4 lyckades återigen en av programledarna fånga våra blickar och inspirera med sin fantastiska look i rutan. Denna gång var det Jenny Strömstedt som bjöd på en otroligt smickrande klänning i rosa trendnyans som vi blev fullkomligt förälskade i.

Jenny Strömstedts rosa klänning i TV4 Nyhetsmorgon

Siroun Forsberg är huvudansvarig stylist på TV4 och på hennes Instagram-konto @siroun.stylisttv4 hittar vi även denna fantastiska look. Midiklänningen är från & Other Stories (länk till & Other Stories) och är i mjukt, luftigt linnematerial – perfekt för sommaren! Den har vackra puffärmar som känns festliga, veckade detaljer och ett skärp som markerar midjan – helt enkelt den perfekta sommarklänningen! Klä ner den med ett par sandaler eller klä upp med ett par klackar så har du en klänning som passar för alla typer av tillfällen och verkligen ett nyckelplagg till garderoben i år framöver.

Inte nog med att den finns i den vackra rosa nyansen som Jenny visar upp i rutan så finns den även i klassiskt svart och en riktigt somrig variant med blommigt mönster – WOW säger vi bara!

Rosa klänning

Köp den här (länk till & Other Stories).

Blommig klänning

Köp den här (länk till & Other Stories).

Svart klänning

Köp den här (länk till & Other Stories).

Se mer:

Från trasiga jeans till Alice Bah Kuhnkes ELLE-galaklänning
1:23

Efter reklamen: Från trasiga jeans till Alice Bah Kuhnkes ELLE-galaklänning

(1:23)

Slå på ljud
Mest läst