Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Julkalender online med rabatt 2021 – här är de bästa fynden

03 dec, 2021 
julkalender 2021 hos Åhléns, Kicks, Cervera, Indiska och många fler
Allt fler butiker och webbshoppar har en egen julkalender under december där det bakom varje lucka döljer sig en eller flera fina produkter till riktigt bra priser. Vi har samlat de allra bästa!
Annons

Årets julklappsshopping är räddad! I alla fall om du, precis som vi, gillar att göra riktigt bra fynd på sådant som vi ändå hade tänkt köpa. I december bjuder nämligen några av de största butikerna och webbshopparna på sina egna julkalendrar, där de varje dag har nya rabatter och erbjudanden på utvalda varor. Med andra ord är det perfekt att redan nu kolla in de bästa rabatterna under december och planera dina julklappsköp i lugn och ro.

julklappar med fina dekorationer
Julklappsshopping i lugn och ro till rabatterade priser – kan det bli bättre?

Julkalender rabatt 2021

I december kan du fynda allt från kläder och accessoarer till skönhet, smink och även inredning till rabatterade priser. Passa på att fynda julklappar till andra (eller dig själv!) hos Åhléns, Kicks, Skincity, Cevera, Hudoteket, Indiska eller några av de andra webbshopparna som vi listar nedan.

Annons

Åhléns julkalender 2021

I årets julkalender hos Åhléns hittar vi erbjudanden och reapriser på allt från hudvård, parfymer och snygga mjukisset till hårfön och plattång, inredning och köksredskap som stekpannor och knivar.

H&M julkalender 2021

I år satsar H&M på en trevlig julkalender med erbjudanden och rabatter på skönhetsprodukter från bland annat Essie, Lumene, Ida Warg, Victor Vaissier och H&M:s egna skönhetsmärke.

Kicks julkalender 2021

Fram till julafton har Kicks utvalda skönhetsprodukter som är nedsatta med upp till 50 % varje dag. Med andra ord en perfekt julkalender att hålla koll på om du behöver fylla på badrumsskåpet! Bland erbjudandena hittar vi varumärken som Clarins, Clinique, Kiehl's, Biotherm, Lumene och många fler.

Annons

MQ julkalender 2021

2021 har MQ Marqet en riktigt härlig julkalender med nedsatta priser på allt från accessoarer till plagg för såväl dam som herr. I luckorna hittar vi allt från skjortor, tröjor, halsdukar och handskar från varumärken som Bondelid, Stockh lm, Bläck och Lyle & Scott.

Cervera julkalender 2021

Hos Cervera finns allt för köket samt många andra inredningsdetaljer, och redan nu kan du se vad som döljer sig bakom alla luckor fram till jul. Bland annat finns fina rabatter på gjutjärnsgryta och bestick från Anders Petter, porslin från Rörstrand, härliga champagneglas och fina produkter från Eva Solo.

Annons

Indiska julkalender 2021

Hos Indiska innehåller årets julkalender allt från mode till inredning – bland annat kan du fynda en julstjärna, duk, ljus och ljusstakar, en ny klänning eller varför inte champagneglas och muggar. Dessutom finns det flera hemliga luckor som avslöjas på den aktuella dagen!

Na-kd julkalender 2021

Även hos Na-kd kommer det att dyka upp fina erbjudanden under december. Varje dag bjuder på en ny överraskning och fina rabatter på exempelvis vinteraccessoarer, makeup och utvalda produkter.

Julkalender Skincity 2021

Varje dag fram till jul öppnar Skincity en ny lucka i sin jukalender, som avslöjar en handplockad produkt samt en rabatt på särskilt utvalda produkter och varumärken. Bakom decembers luckor hittar vi rabatter upp till 30 % på populära varumärken som Babor, Clarins, Foreo, Peter Thomas Roth, Filorga, Paula's Choice, Maria Åkerberg och Elemis.

Annons

Julkalender Hudoteket

Även hos skönhetssajten och webbshoppen Hudoteket öppnas en ny lucka varje dag. Hittills har vi de bland annat bjudit på rabatter på Medik8 och Bioline – och vi vågar lova att ännu fler härliga erbjudanden kommer att dyka upp under de kommande veckorna.

Julkalender Glow-ID

I december kommer Glow-ID att öppna fyra adventsluckor samt ha utvalda dagliga erbjudanden. Bakom den första adventsluckan döljer sig ett lyxigt kit från Dr Ceuracle som du kan välja till om du handlar för över 1 899 kronor. Det dyker även upp ett bra erbjudande på en utvald produkt varje dag.

Adventskalender Jollyroom

Ska du ge bort julklappar till dina eller andras barn, eller behöver helt enkelt fynda sådant som barnen behöver? Då är ett hett tips att hålla utkik i Jollyrooms adventskalender, där en ny lucka öppnas varje dag. Bakom de första luckorna gar det till exempel funnits 15 % rabatt på Lego samt Barbie!

Se mer:

Biofilmerna du inte vill missa 2022Brand logo
Biofilmerna du inte vill missa 2022
Annons