Så packar du inför flygresan - flygvärdinnan tipsar
1:18

Efter reklamen: Så packar du inför flygresan - flygvärdinnan tipsar

(1:18)

Slå på ljud

Prinsessan av Wales har länge varit näst intill gift med sina favoritskor: de klassiska pumpsen. Men den här sommaren har hon, gång på gång, utmanat sig själv och dykt upp i helt nya skomodeller. Nya för henne, vill säga. Först sågs hon i ett par klassiska Mary Jane-klackar på Ascot. Sedan valde hon ett par slingbacks (en stil som är otroligt förknippad med prinsessan Diana) när hon var på Guards Polo Club i Windsor. Och nu är det dags för ännu en ny favorit: ett par flats. Och inte vilka som helst...

Häromdagen dök Kate upp i ett par spetsiga ballerinaskor. Kate bar sina flotta Emmy London Lulu-skor (som hon tidigare bar när hon besökte ett samhällsprojekt i Windsor i juni) då hon besökte Royal International Air Tattoo – världens största militärflyguppvisning – i Gloucestershire häromdagen, tillsammans med maken, prins William och deras tre barn: prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis.

Kronprinsessan Victorias klänning skapar rubriker utomlands – se varför

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Kates senaste outfit – helrätt i höst

Med tanke på det regniga vädret hade Kates outfit, föga förvånande, en höstig känsla. Kungligheten kombinerade sina flats med en randig dubbelknäppt kavaj från Blazé Milano, marinblå slim fit-byxor och en vit topp under. Det här är en outfitformel som prinsessan ofta återvänder till. Anledningen? Den är praktisk men samtidigt också elegant. Och det bästa av allt? Den här oufiten funkar lika bra i höst som nu i sommar.

Kate har omskrivits av den internationella pressen för sin klockrena styling. Men skorna, de platta ballerinaskorna med lätt spetsig då, har varit rejält omdebatterade. Faktum är att skomodellen är en riktig vattendelare. Anledningen? Det är många som hävdar att de inte klär i ballerinaskor, att deras ben inte smickras av skomodellen och att den tenderar att se barnslig ut.

Stämmer det? Smaken är, som bekant, delad. Och att trivas är det allra viktigaste, då det kommer till mode. Är du nyfiken på att testa på ballerinatrenden kommer här några tips: bär ballerinaskorna till jeans, då blir looken mindre gullig. Ett outfitförslag är exempelvis ballerinaskor, jeans, en vit t-shirt och en snygg kavaj, skinn- eller jeansjacka.

Källa: Vogue

Mest läst