Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Kate Middletons smarta knep för att dölja behåbanden

09 aug, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Som kunglighet finns det många förbud och snäva moderegler att förhålla sig till – som att du aldrig får ha synliga behåband.
Någon som vet hur man undviker det är brittiska hertiginnan Kate Middleton.
Här är den blivande engelska drottningen smarta knep för att alltid ha en felfri kunglig stil!
Annons
Bh-skolan med FeminaBrand logo
Bh-skolan med Femina

Kungligheterna både i Sverige och Storbritannien har många olika regler och förbud som de måste ta hänsyn till när de klär och sminkar sig. Färgstarks nagellack och för mycket smink går bort, och en lång rad andra etikettsbestämmelser som människor utan kunglig börd kan strunta i helt.

Men några av deras regler är sådant som de flesta gärna följer i sina vanliga liv. En sådan regel är att kungligheterna aldrig får visa synliga behåband eller delar av behån. Nog för att det är skönt att slippa förbud, så är nog det något som många av oss försöker undvika i vårt dagliga liv också. Ibland är det dock lättare sagt än gjort, när man bär linnen eller andra plagg med tunna band, djup rygg eller urringning.

Annons

Kate Middletons smarta underklädesknep

Då kan det vara bra att ta del av de tips som hertiginnan Kate Middleton rättar sig efter när hon klär sig. Den blivande engelska drottningen, som sedan 2011 är gift med drottning Elizabeths barnbarn prins William, är känd för sin eleganta och felfria klädstil, och har med åren blivit en stilig modeikon för kvinnor över hela världen.

Brittiska Myka Meier är expert på kunglig etikett, och för The Sun konstaterar hon att kungligheterna får anstränga sig för att underkläder inte ska synas.

– Underkläder och behåar ses som privata intimkläder och för kungligheter är det helt enkelt oacceptabelt att visa upp dem. Det finns några olika alternativ för att dölja behåband, där ett av alternativen helt enkelt är att en behå sys in i plagget. Ett annat alternativ är shapewear utan band, vilket kan var en helkroppsvariant som knäpps längst ner, eller som har ben till. Du kan köpa dem i nästan vilken hudton som helst så de verkar transparenta och syns inte igenom kläder, säger hon.

Många förknippar numera shapewear med Kim Kardashian, som har ett eget märke.
Annons