Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Katie Holmes bär de populära jeansen – se den nya trenden

07 maj, 2023 
Katie Holmes stilinspiration
Katie Holmes är inte rädd för att ta ut svängarna lite extra. Och den här gången föll valet på ett par minst sagt iögonfallande jeans. Men hon är som vanligt helt rätt ute – för de här jeansen har blivit supertrendiga på sistone.
Annons

Katie Holmes hyllas ofta för sin snygga och avslappnade vardagsstil, och är det något hon bär ofta till vardags så är det just jeans. På sistone har vi främst sett henne bära blå jeans i lösa och lediga modeller. När hon gästade Drew Barrymoore show i New York nyligen föll valet återigen på denim. Men den här gången var det en betydligt mer iögonfallande byxa. Katies jeans var trefärgade, med en ljusare tvätt baktill, en mörkare tvätt framtill och ett svart parti upptill, längs linningen. De var dessutom utsmyckade med gnistrande strasstenar. Jeansen, som var allt annat än diskreta, matchade hon med en vit t-shirt, en klassisk grå kavaj och ett par spetsiga silverfärgade skor. Och Katie är som vanligt helt rätt ute. För just den här typen av "remake" jeans är väldigt trendigt just nu, där olika denimtyger, eller olika delar av jeans, återvinns och lappas ihop till ett par nya och helt unika byxor.

Annons
Katie Holmes i flerfärgade och utsmyckade jeans.
Katie Holmes hakar på "remake"-trenden i flerfärgade jeans.

Det är främst miljöaspekten som har gjort att "remake"-trenden har blivit så pass populär på sistone. Att producera ett par nya jeans är resurskrävande och väldigt påfrestande för miljön. Därför ser vi många exempel på hur jeans som annars skulle ha slängts får nytt liv i en helt ny och unik design. Dessutom är jeans bland det trendigaste man kan bära just nu, och att ha ett helt unikt par som sticker ut ur mängden har blivit populärt. Trenden innefattar inte bara byxor utan även jackor och kjolar i denim som vi också kan se i helt nya tappningar. Scrolla vidare för att se fler exempel på denimplagg som omarbetats och sedan burits av trendkänsliga gäster på modeveckor världen över.

Annons
Tamara Kalinic i trendiga remake-jeans våren 2023.
Blåjeans i uppdaterad form nedtill.
Trendig gäst på modevecka i klädd svart denim från topp till tå.
Svart jeanskjol i ny design.
Annons
Jeanskjol i ny och trendig remake-modell.
Kreativ design vad gäller både kjol och ärmar.
Trendiga tvåfärgade jeans i unik design.
Läckra, tvåfärgade jeans i speciell modell.
Annons
Blå jeans i omarbetad och trendig modell.
Klassiska blåjeans i ny tappning nedtill.
Trendig jeanskjol i omarbetat modell våren 2023.
Jeanskjol i omarbetat modell.
Annons
Flerfärgad kappa i denim.
Denimkappa som gjorts av tyg i flera olika tvättar.
Denimkavaj i två olika tyger.
Tväfärgad kavaj i denim.
Annons
Trendig blå jeansjacka i omarbetad modell.
Oversized jeansjacka med annorlunda knäppning.
Nina Sandbech i ljusa jeans med inslag av svart tyg nedtill.
Ljusa blåjeans med inslag av svart tyg nedtill.
Annons
Annons